ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μέσα και ο Σανκαρέ

Μέσα και ο Σανκαρέ
INTIME SPORTS

Στο ελάχιστο μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Στάικο Βεργέτη ο οποίος είδε και τον Σανκαρέ να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να ακολουθεί το φουλ πρόγραμμα.

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να βλέπει και τον Καλίφα Σανκαρέ να μπαίνει στην προπόνηση.

Στη σροπόνηση, ο νεαρός τεχνικός έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, με «οικογενειακό διπλό» στην μεγαλύτερη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος, όπου δοκίμασε διάφορα συστήματα και σχήματα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Μόνο ο Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως και οι Κυριακόπουλος, Κοντοές που έχουν κάρτες και θα εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτό το παιχνίδι.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου, όπου μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί από τον Στάικο Βεργέτη η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ