ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μάχη με τον καρκίνο ο Φούλοπ

Μάχη με τον καρκίνο ο Φούλοπ
Φούλοπ INTIME SPORTS

Σε πετυχημένη επέμβαση αφαίρεσης όγκου υποβλήθηκε ο Μάρτιν Φούλοπ, ο οποίος έλυσε πριν λίγες μέρες τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μαγυάρος τερματοφύλακας τον περασμένο Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο χέρι του καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις.

Οι γιατροί ανακάλυψαν πως είχε δημιουργηθεί κακοήθης όγκος και χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση!

Έτσι στις αρχές του μήνα οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Το θέμα ανέδειξε το BBC με τον 30χρονο τερματοφύλακα να ακολουθεί θεραπεία.

"Είμαι σίγουρος ότι σε λίγους μήνες θα είμαι έτοιμος και ψυχικά και σωματικά να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Παράλληλα, θα κάνω προπονήσεις ανάμεσα στις θεραπείες, καθώς οι γιατροί λένε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ συστήνουν την άσκηση.

Είμαι ευγνώμων για όλα τα μηνύματα και τις ευχές, με βοηθά το γεγονός ότι τόσοι πολλοί με σκέφτονται", δήλωσε ο Φούλοπ για να αναφερθεί στη συνέχεια στο πως ανακάλυψε το πρόβλημα.

"Στις προπονήσεις τον Φεβρουάριο, ένιωσα έναν οξύ πόνο στο χέρι μου. Είχε αιμορραγία και ένιωθα πως κάτι τραβούσε τον τένοντα που κινεί το μεσαίο μου δάχτυλο και δεν μπορούσα να το τεντώσω. Αμέσως επικοινώνησα με τον δρ Φέρεντς Τοθ, κορυφαίο ορθοπεδικό της Ουγγαρίας, που είδε ότι το χέρι μου χρειαζόταν άμεσα επέμβαση.

Από τότε, έχω ένα μεγάλο σημάδι στο μπράτσο μου, αλλά το χέρι μου συνήλθε εντελώς και μπορούσα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φούλοπ αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Πλέον, το μόνο που τον απασχολεί είναι να αφήσει πίσω του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

"Το συμβόλαιό μου έληξε και μετά από μια επιτυχημένη χρονιά για μένα, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να συνεχίσω την καριέρα μου. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκέφτομαι αυτό και δεν ήθελα να βάλω την ομάδα στην αμήχανη θέση να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου. Τους επόμενους μήνες θέλω να αφοσιωθώ στη θεραπεία μου.

Δεν ήθελα να καλύψω τίποτα, αλλά νιώθω πως πρέπει να είμαι ειλικρινής με το κοινό και όσους ακολουθούν την καριέρα μου. Γι' αυτό μίλησα ανοιχτά για την αρρώστια μου, τα νέα από την επέμβασή μου και σύντομα θα σας ενημερώσω για την πλήρη ανάρρωσή μου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ