ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αποχώρησε ο Κουρμπέλης

Αποχώρησε ο Κουρμπέλης
INTIME SPORTS

Απογοήτευση στον Αστέρα Τρίπολης για την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη, που υπέστη υποτροπή και χάνει το ματς με τον Παναιτωλικό. Επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς Πάρα, Λούι και Νίκο.

Δυναμικές σπιστροφές στην προπόνηση της Πέμπτης (16/10) για τον Αστέρα Τρίπολης και ενώ το Σάββατο (18/10) οι Αρκάδες συγκρούονται στην έδρα τους με τον Παναιτωλικό. Ο προπονητής Στάικος Βεργέτης είδε τους Φακούντο Πάρα, Μπράιαν Λούι και Νίκο Φερνάντεθ να ενσωματώνονται στο κανονικό μέρος της προπόνησης και να τίθενται στη διάθεσή του για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Η χαρά, ωστόσο, μετριάστηκε από την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έπαθε υποτροπή στον παλιό του τραυματισμό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση και να μην υπολογίζεται για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Χερόνιμο Μπαράλες ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμού, δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Γκόιαν, Τιε Μπι, ενώ ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ο Κιτόκο έκανε θεραπεία

Η προετοιμασία των «κυανοκίτρινων» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής (17/10) και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ