ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απαρηγόρητος ο Μπαρτολίνι

Απαρηγόρητος ο Μπαρτολίνι
INTIME SPORTS

Υπεύθυνος για τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου νιώθει ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι ο οποίος ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του.

Το όνειρο του πρώτο τελικού στην ιστορία του Αστέρα "πάγωσε" στην Τρίπολη μετά την ισοπαλία-αποκλεισμό με τον Ατρόμητο. Καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα αποδείχθηκε η αποβολή του Μπαρτολίνι μόλις στο 6' και ο Αργεντίνος μετά το ματς ήταν απαρηγόρητος.

"Το παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο για εμάς. Πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ, γιατί έφυγα από το παιχνίδι πολύ νωρίς και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου. Εκαναν έναν πολύ μεγάλο αγώνα, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια", ξεκίνησε τις δηλώσεις ο Μπαρτολίνι για να αναφερθεί στη συνέχεια στη φάση της αποβολής:

"Δυστυχώς είναι δικό μου λάθος καθώς άφησα την ομάδα με δέκα παίκτες. Είναι δύσκολο να κάνουμε ανάλυση στον αγώνα αυτή τη στιγμή. Νιώθω υπεύθυνος και ζητάω συγγνώμη για την υπευθυνότητα που έχω στο αποτέλεσμα, από τον κόσμο του Αστέρα.

Η ομάδα έκανε μεγάλη θυσία, μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα δεν είχε άγχος, ήταν ήρεμοι. Δυστυχώς αυτό που συνέβη με μένα άγχωσε την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου έκαναν μια τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα έμεινε ανεπηρέαστη από άλλα θέματα, έτυχε η κακή στιγμή και ήρθε η αποβολή".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ