ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Να δείξουμε την ποιότητα της Άρσεναλ"

Βενγκέρ: "Να δείξουμε την ποιότητα της Άρσεναλ"

O Aρσέν Βενγκέρ δεν καταθέτει τα όπλα και δηλώνει ότι η Άρσεναλ έχει ακόμα πιθανότητες για τον τίτλο.

Ένα σερί 7 νικών έχει φέρει την Άρσεναλ στην 2η θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, 7 βαθμούς πίσω από την πρώτη Τσέλσι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με αντίπαλο την Λέστερ.

Η Τσέλσι έχει να αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τις Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ και ο Αρσέν Βενγκέρ ελπίζει σε απώλεια βαθμών των "μπλε" που θα δώσει την δυνατότητα στους "κανονιέρηδες" να μπουν ξανά στο παιχνίδι του τίτλου.

Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ δηλώνει ότι δεν τον απασχολεί το πρόγραμμα της Τσέλσι αλλά το πως οι παίκτες του θα πάνε μέχρι το τέλος της σεζόν με νίκες.

"Έχουμε απόσταση από την Τσέλσι αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να μειώσουμε την διαφορά. Έχουν δύσκολο όπως και εμείς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ελέγχουμε το δικό μας πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για μας.

Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν και να δώσουν οι παίκτες τον καλύτερο τους εαυτό. Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι περίοδος όπου πρέπει να δείξουμε την ποιότητα ως ομάδα. Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει βελτιώσει την ποιότητα του παιχνιδιού του".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ