ΑΡΣΕΝΑΛ

Τα δέκα γκολ που ξέχασε ο Βενγκέρ

Τα δέκα γκολ που ξέχασε ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξεχώρισε τα πέντε καλύτερα γκολ της Άρσεναλ, στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, αλλά ξέχασε δέκα, τα οποία αν τα δει θα αλλάξει γνώμη (VIDEOS).

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να ξεχώρισε τα πέντε καλύτερα γκολ κατά τη διάρκεια της "θητείας" του στην Άρσεναλ, αλλά ξέχασε να αναφέρει κάποια, τα οποία έχουν τη δική τους σπάνια ομορφιά. Βέβαια, δήλωσε: " Είναι δύσκολο για μένα να μην ξεχάσω ορισμένα γκολ, καθώς για 20 χρόνια σκοράρουμε 70-80 γκολ το χρόνο, κάτι που ισούται με περίπου 1600 συνολικά".

Αρχικά, ξέχασε να αναφέρει το τέρμα του Τζακ Γουίλσιρ κόντρα στη Νόριτς, το οποίο προήλθε, ύστερα από ομαδική συνεργασία. Σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει η φράση "έκρυψαν την μπάλα".

Απ' τη λίστα του έλειψε και το απίθανο τέρμα του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ απέναντι στην Τότεναμ. Ο Τογκολέζος επιθετικός πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με απίθανο γυριστό την έστειλε στην εστία του Ρόμπινσον.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι φίλαθλος της Άρσεναλ για να θυμάσαι το γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι με αντίπαλο την Τσάρλτον. Στην προκειμένη περίπτωση ο επιθετικός των "κανονιέρηδων" "ντύθηκε"... ιπτάμενος Ολλανδός και με βολέ έστειλε την μπάλα εκεί που κανένας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να αντιδράσει.

Οι επιλογές του Γάλλου τεχνικού ίσως στεναχωρησούν τον Εντουάρντο ντα Σίλβα, ο οποίος είχε σημειώσει περίτεχνο τέρμα κόντρα στην Μπέρνλεϊ. Υποδέχθηκε την μπάλα εντός περιοχής και με μία επαφή την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.

Είναι δεδομένο πως αν ο Βενγκέρ ανατρέξει ξανά στα καλύτερα τέρματα της Άρσεναλ θα θυμηθεί το γκολ του Ματιέ Φλαμινί απέναντι στη Νιούκασλ. Ο Γάλλος έπιασε ασύλληπτο σουτ, το οποίο κατέληξε στο "γάμα" της εστίας.

Η κούρσα του Τιερί Ανρί δεν μπορεί να μην είναι ανάμεσα στα καλύτερα γκολ. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε την μπάλα λίγο έξω απ' την περιοχή της ομάδας του και διέσχισε ολόκληρο το γήπεδο. Προορισμός ήταν τα δίχτυα της Τότεναμ. Απολαύστε την κούρσα του Ανρί, ύστερα από 14 χρόνια.

Στο επόμενο βίντεο πρωταγωνιστεί ξανά ο Τιερί Ανρί, ο οποίος σκοράρει με διαφορετικό τρόπο. Αυτή τη φορά έλαβε την μπάλα εντός περιοχής και με αμυντικό της Τσάρλτον κολλημένο πάνω του. Βέβαια, αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει ακόμη ένα όμορφο τέρμα. Τακουνάκι και γκολ!

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ξανά κάνει την εμφάνιση του με ακόμη ένα απίθανο τέρμα και τον Τιερί Ανρί να χειροκροτά απ' τα επίσημα του σταδίου. Ο Ολλανδός υποδέχθηκε την μπάλα στον αέρα και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα της Έβερτον.

Μπορεί οι Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Τομάς Ροσίτσκι να συνεργάστηκαν από... τύχη, αλλά το γκολ του δεύτερου δεν φάνηκε να είναι τυχερό. Ο Τσέχος "σκότωσε" τον τερματοφύλακα της Τότεναμ και χάρισε μοναδικό τέρμα.

Μπορεί το παρακάτω τέρμα να μην είναι πρόσφατο στη μνήμη του Βενγκέρ, καθώς έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, αλλά αν το δει σίγουρα θα το εντάξει στα καλύτερα. Ο λόγος για τον Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος σκόραρε πανέμορφο γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κόρνερ, απομάκρυνση και... Βιεϊρά. Απολαύστε τον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε καλύτερα γκολ της Άρσεναλ, όπως τα επέλεξε ο Βενγκέρ
Οι δέκα γκολάρες που δεν μέτρησαν ποτέ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ