ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δέκα γκολάρες που δεν μέτρησαν ποτέ

Οι δέκα γκολάρες που δεν μέτρησαν ποτέ

Δείτε τα δέκα τέρματα, τα οποία μπορεί να μην μέτρησαν ποτέ, αλλά έχουν θέση στην ιστορία. Καθένα απ' αυτά έχει τη δική του σπάνια ομορφιά (VIDEO).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί βίντεο της ισπανικής AS, η οποία παρουσιάζει τα δέκα κορυφαία γκολ, τα οποία όμως δεν μέτρησαν ποτέ, είτε ως οφσάιντ, είτε ως χέρι, είτε ως άουτ, είτε ως λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Βέβαια, αν είχαν μετρήσει, τότε θα μπορούσαν να διεκδικήσουν σίγουρα το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας".

Στο παρακάτω βίντεο πρωταγωνιστούν οι Κριστιάνο Ρονάλντο (εις διπλούν), Λιονέλ Μέσι, Έντινσον Καβάνι, Ντάνι Οσβάλντο, Φρανκ Λάμπαρντ, Γιοάν Γκουρκούφ και Τιάγκο Σίλβα. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Μισέλ Πλατινί και Κέβιν Κίγκαν.

Ο πρώτος σημείωσε μοναδικό τέρμα, το μακρινό 1985 σε αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Μπορεί το γκολ να μην μέτρησε ποτέ, αλλά η ενέργειά του έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων.

O Κέβιν Κίγκαν πέτυχε πανέμορφο τέρμα τη σεζόν 1981/82 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δυστυχώς ο βοηθός διαιτητή καταλόγισε οφσάιντ. Πάντως, ακόμα κι έτσι το απίστευτο γυριστό του έμεινε στην ιστορία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ