ΑΡΣΕΝΑΛ

Συγχαρητήρια Μπελερίν στον Τσεχ για το ιστορικό ρεκόρ!

Συγχαρητήρια Μπελερίν στον Τσεχ για το ιστορικό ρεκόρ!
2015 THE ARSENAL FOOTBALL CLUB PLC

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Έκτορ Μπελερίν, έδωσε συγχαρητήρια στον Πετρ Τσεχ για το γεγονός ότι έφτασε τα 170 παιχνίδια στην Premier League που δεν έχει δεχτεί γκολ και η κορυφή πλέον του ανήκει.

Ο Πετρ Τσεχ είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της τελευταίας 15ετίας και σίγουρα από τους top που έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Premier League. Πλέον, έχει να υπερηφανεύεται και για ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο Τσέχος γκολκίπερ στο 2-0 με την Μπόρνμουθ έφτασε τα 170 παιχνίδια που κράτησε το μηδέν για την εστία του σε αγώνα πρωταθλήματος (σε σύνολο 352 εμφανίσεων), αφήνοντας πίσω του τον Ντέιβιντ Τζέιμς (169). Πλέον, είναι σίγουρο ότι η "ψαλίδα" θα ανοίξει για τα καλά, αφού ο Τσεχ έχει χρόνια μπροστά του και αρκετά "clean sheets".

Ο συμπαίκτης του στους "κανονιέρηδες", Έκτορ Μπελερίν, θέλησε να πει τα δικά του συγχαρητήρια στον έμπειρο γκολκίπερ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, που μάλιστα συνοδεύονται από μια φωτογραφία των δυο ποδοσφαιριστών.

"Πίσω στις νίκες και με το μηδέν στην άμυνα. Επίσης, συγχαρητήρια Πετρ Τσεχ για το ρεκόρ των 170 αγώνων χωρίς να δεχτείς γκολ. #COYG", έγραψε ο αμυντικός της Άρσεναλ.

Back to winning ways with a clean sheet! Also congrats to @petrcech on your 170 record clean sheets!! #COYG

A photo posted by hectorbellerin (@hectorbellerin) on

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ