ΑΡΣΕΝΑΛ

Σάντσες: "Άρσεναλ όπως... Μπαρτσελόνα"

Σάντσες: "Άρσεναλ όπως... Μπαρτσελόνα"

Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με των πρώην επιθετικό των "μπλαουγκράνα" και νυν των "κανονιέρηδων", Αλέξις Σάντσες.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χιλιανός επιθετικός της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες για τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Λονδίνου συγκρίνοντάς τους με τους πρώην του στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το χρόνο συμμετοχής που είχε στους "μπλαουγκράνα".

"Μου κόστισε η προσαρμογή στην Μπαρτσελόνα, στο στυλ παιχνιδιού. Την πρώτη σεζόν ήμουν καλός και τη δεύτερη λίγο καλύτερος, αλλά χρειαζόμουν χρόνο για να αφομοιώσω τις ιδέες. Το παιχνίδι της Άρσεναλ είναι ωραίο, αλλά αυτό της Μπαρτσελόνα είναι ειδικό, μοναδικό στον κόσμο. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πιο ευθύ, αλλά μου αρέσει. Στην πραγματικότητα, είναι έτσι όπως θέλω να παίζω

Οι συμπάικτες μου, με έχουν βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι εντυπωσιακή. Αν έρθετε σε μία προπόνηση θα το καταλάβετε. Υπάρχει το ίδιο επίπεδο, όπως και στην Μπαρτσελόνα. Κάνουμε πράγματα διαφορετικά στις προπονήσεις, αλλά αν δεις παίκτη με παίκτη μοιάζουν ως προς το επίπεδο.", ήταν η συγκριτική αναφορά του Χιλιανού επιθετικού για την πρώην και τη νυν ομάδα του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ