ΑΡΣΕΝΑΛ

Φουλάρει για Παρέχο η Άρσεναλ

Φουλάρει για Παρέχο η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, με το νέο της μεγάλο στόχο να είναι ο Ντάνι Παρέχο της Βαλένθια.

Σύμφωνα με την αγγλική "Daily Mail" (σε αποκλειστικό της θέμα όπως αναφέρει), η ομάδα του Βορείου Λονδίνου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Βαλένθια προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντάνι Παρέχο από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Εκπρόσωποι των "κανονιέρηδων" βρέθηκαν μάλιστα στην Ισπανία την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή για να έχουν συζητήσεις με τον ατζέντη του 22χρονου Ισπανού άσου, με το εν λόγω μέσο να εκτιμά ότι η μεταγραφή αυτή είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί έναντι ενός ποσού της τάξης των 7.000.000 λιρών.

Να σημειωθεί ότι ο Παρέχο, ο οποίος προέρχεται από τα φυτώρια της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην ΚΠΡ, αποκτήθηκε από τις "νυχτερίδες" αυτό το καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα λεπτά συμμετοχής με το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι.

Φουλάρει για Παρέχο η Άρσεναλ

Ο Παρέχο κατά την παρουσίασή του από τη Βαλένθια στις 4 Ιουλίου

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας Κ21 θέλει ωστόσο να έχει παιχνίδια στα πόδια του αφού υπάρχουν στο βάθος και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, και έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα μετακίνησή του στην Άρσεναλ.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ