ΑΡΣΕΝΑΛ

Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Κάμπελ

Sporting's Joel Campbell, left, drives the ball away from Benfica's Franco Cervi during a Portuguese league soccer match between Benfica and Sporting at the Luz stadium in Lisbon, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Joel Campbell, left, drives the ball away from Benfica's Franco Cervi during a Portuguese league soccer match between Benfica and Sporting at the Luz stadium in Lisbon, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Τζόελ Κάμπελ θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν προτίθεται να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Οι λόγοι της απογοήτευσης των Πορτογάλων με τον Κοσταρικανό.

Ειλημμένη φέρεται να είναι η απόφαση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αφήσει τον Τζόελ Κάμπελ να επιστρέψει στην Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι, μην ασκώντας την επιλογή εξαγοράς που έχει τοποθετήσει στη συμφωνία δανεισμού η οποία υπεγράφη ανάμεσα στις δύο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ούτε και επεκτείνοντας το δανεισμό του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της " O'Jogo", αυτό συμβαίνει διότι τα "λιοντάρια" έχουν μείνει δυσαρεστημένα από τη συνολική προσφορά του Κοσταρικανού και ειδικά από αυτήν των τελευταίων αγωνιστικών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον αναλογικά με τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον.

Έτσι, μετά τα περάσματά του από Πουνταρένας, Λοριάν, Ρεάλ Μπέτις, Ολυμπιακό και Βιγιαρεάλ κατά σειρά, ο έκτος δανεισμός στην καριέρα του 24χρονου θα ολοκληρωθεί άδοξα. Η Μπράιτον, η οποία πρόσφατα προβιβάστηκε από την Championship στην Premier League, έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό ενόψει της σεζόν 2017 - 2018.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κάμπελ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 27 εμφανίσεις και έχει πετύχει 3 γκολ.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ