ΑΡΗΣ

Το γεύμα του Μιλίνκοβιτς

Το γεύμα του Μιλίνκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά το γεύμα που του παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, θα κάνει κάτι ανάλογο με την σειρά του αύριο το βράδυ στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά το γεύμα που του παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα κάνει κάτι ανάλογο με την σειρά του αύριο το βράδυ στους ποδοσφαιριστές του.

Σε μια κίνηση συσπείρωσης από τον Σέρβο τεχνικό του Άρη εν όψει καταρχήν του σημαντικού παιχνιδιού του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Για μια ακόμη μέρα οι τραυματίες Μιχάλης Κύργιας και Άντι Ρένια συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος τη θεραπεία.

Απών ήταν ο Νταβίντ Αγκάνθο καθώς είχε πυρετό (πιο συγκεκριμένα δέκατα) και αποφασίστηκε να μείνει στο σπίτι του προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Τέλος από την προπόνηση αποχώρησε ο Νίκος Τσουμάνης, για προληπτικούς λόγους χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας ενώ για αύριο υπάρχει και πάλι προγραμματισμένη μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ