ΑΡΗΣ

Το EURO-πριμ του Σηφάκη

Το EURO-πριμ του Σηφάκη
Σηφάκης INTIME SPORTS

Η παρουσία του Μιχάλη Σηφάκη στην τελική φάση του EURO με την Εθνική μας ομάδα θα ωφελήσει οικονομικά την ΠΑΕ Άρης και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Το συμβόλαιο του Μιχάλη Σηφάκη με την ΠΑΕ Άρης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου αλλά η παρουσία του εκείνη την περίοδο στην τελική φάση του EURO θα την ωφελήσει οικονομικά.

Συγκεκριμένα στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης με την παρουσία του διεθνή τερματοφύλακα στους εκλεκτούς του Φερνάντο Σάντος θα μπει ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ από το σχετικό πριμ της UEFA.

Κι αν ο Σηφάκης βρίσκεται στα υπόψη του Πορτογάλου ομοσπονδιακού μας τεχνικού για να κληθεί στους εκλεκτούς του της προετοιμασίας για το EURO και ακολούθως να συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή θα πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ουσιαστικά να επανέλθει στην δράση μετά το πέρας της αποθεραπείας του στο εγχειρισμένο του γόνατο. Για τον λόγο αυτό και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο Μανουέλ Μασάδο τον είχε βασικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν από δύο εβδομάδες.

Και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπήρχε συνέχεια της παρουσίας του Σηφάκη στην ενδεκάδα του Άρη το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κάτι όμως που δεν έγινε λόγω της αποβολής του.

Έχοντας εκτίσει όμως την μία αγωνιστική της τιμωρίας του ο διεθνής μας τερματοφύλακας θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια του Άρη μεθαύριο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη φορά αυτή με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Κι αν ο Σάντος επιθυμεί να έχει τον Σηφάκη στους εκλεκτούς του για την θέση του τερματοφύλακα το καλοκαίρι στην τελική φάση του EURO ακόμη μεγαλύτερη είναι το θέλω του 27χρονου διεθνή μας τερματοφύλακα.

Για να μπορεί όμως να έρθει η κλήση του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού θα πρέπει να τον δει και αγωνιζόμενο σίγουρα σε 2-3 παιχνίδια μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του Άρη. Κάτι που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συμβεί.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες το θέμα της άμεσης επιστροφής του Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια του Άρη μετά το πέρας της αποθεραπείας του μετά την εγχείριση στο αριστερό του γόνατο είχε αποτελέσει και έναν από τους όρους για την απόσυρση της προσφυγής του.

Σε ότι δηλαδή είχε συμφωνήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία της ΠΑΕ ενώ όσον αφορά το θέμα του διακανονισμού του μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης λαμβάνοντας το πριμ των 150.000 ευρώ από την UEFA από την παρουσία του Σηφάκη στην τελική φάση του EURO με την Εθνική μας ομάδα ουσιαστικά θα καλύψει σχεδόν κατά το ήμισυ το ποσό που διεκδικούσε με την προσφυγή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ