ΑΡΗΣ

Το ενδιαφέρον στην Ελβετία

Το ενδιαφέρον στην Ελβετία
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Στην Ελβετία επικεντρώνεται από σήμερα (Δευτέρα 6/2) οι εξελίξεις στο επενδυτικό κομμάτι της ΠΑΕ Άρης, αφού θα υπάρξει συνάντηση με μία από τις δύο υποψήφιες εταιρείες.

Μετά την νίκη επί της Skoda Ξάνθης χθες στα Πηγάδια με 2-0 με τον Καστίγιο να σκοράρει και πάλι από σήμερα αναμένεται να τρέξουνε οι εξελίξεις για το επενδυτικό ενδιαφέρον της ΠΑΕ Άρης.

Για τον λόγο αυτό και είναι να υπάρξει μέσα στο επόμενο 48ωρο το σχετικό ταξίδι στην Ελβετία όπου είναι να γίνει η σχετική επαφή με την μία από τις δύο υποψήφιες εταιρείες.

Σε ένα ταξίδι όπου επικεφαλής από πλευράς Άρης θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αθανάσιος Αθανασιάδης, μαζί με τον οποίο ταξίδεψαν το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, Τάσος Ορφανίδης και ο εκτελεστικός της διευθυντής, Γιάννης Κόντης.

Το κρίσιμο όπως έχει χαρακτηριστεί συγκεκριμένο ραντεβού θα έχει να κάνει με σκοπό να ξεκαθαρίσει η μορφή της ενδεχόμενης συνεργασίας και πιο συγκεκριμένα είτε με την μορφή χορηγίας είτε με την αγορά ενός ποσοστού μετοχών που στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να συναινέσει και το σώμα της Λέσχης Φίλων Άρη.

Πως όμως αντιμετώπισαν την χθεσινή νίκη επί της Skoda Ξάνθης στα Πηγάδια δύο από τους ποδοσφαιριστές του Άρη; Ο Κώστας Καπετάνος σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΤ3 υποστήριξε ότι: "Hμασταν καλύτεροι και ήταν μια δίκαιη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες".

Κι όσο για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από την δυνατή βροχή και τις δύο διακοπές ρεύματος σχολίασε: "Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα να αγωνιστώ με αυτόν τον καιρό αλλά και τις διακοπές ρεύματος που έγιναν στο γήπεδο. Δεν μου χει ξανατύχει".

Ενώ για την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στο κυνήγι μιας θέσης στα φετινά πλέι οφ είπε: "Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί η ομάδα έχει αποκτήσει ψυχολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να πλησιάσουμε στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ".

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας σημείωσε: "Ήταν μια δίκαιη νίκη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Η ομάδα έχει αποκτήσει την ψυχολογία που χρειαζόταν και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στην πεντάδα".

Δεν παρέλειψε ωστόσο να σταθεί και στην παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο πέταλο στο γήπεδο των Πηγαδίων λέγοντας: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες βρέθηκε στο πλευρό μας για ακόμα μία φορά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ