ΑΡΗΣ

Παπαζαχαρίας: "Με τον Μασάδο η ομάδα έχει ηρεμία"

Παπαζαχαρίας: "Με τον Μασάδο η ομάδα έχει ηρεμία"
INTIME SPORTS

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας αναφέρθηκε στη νέα επιτυχία του Αρη στο πρωτάθλημα τονίζοντας ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια έχει ηρεμία στο παιχνίδι της.

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 μία ημέρα μετά τη νίκη των κιτρινόμαυρων στην Ξάνθη με 2-0, σχολιάζοντας:

Για τις ειδικές συνθήκες τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση και τη νίκη του Αρη επί της Ξάνθη: "Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο με τέτοια βροχή σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ευτυχίσαμε και κερδίσαμε όποτε όλα καλά. Πάντως οπωσδήποτε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους αν όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές και η βροχή αλλά και οι δύο διακοπές ρεύματος που έγιναν".

Για την επανεμφάνιση του στην βασική ενδεκάδα και πάλι με την Ξάνθη, αυτή τη φορά εκτός έδρας: "Δεν ήταν κάτι που γνώριζα ότι θα συμβεί. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι εδώ και καιρό έτοιμος για κάθε ευκαιρία σε οποιαδήποτε θέση. Έτσι και χθες με εξέπληξε θετικά ο προπονητής και το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε μέσα στόχο εισόδου την πεντάδα. Μου είπε ο προπονητής να παίξω μπροστά από τα στόπερ ως κόφτης. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και το θετικό είναι ότι συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας.


Γενικότερα κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι καλά και να μπορεί να αποδώσει πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής και ροή παιχνιδιών. Από την άλλη πλευρά επειδή είμαστε επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι όποτε χρειαστεί έστω και για ένα λεπτό να μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Να είμαστε έτοιμοι".

Για τη διαφορά που παρουσιάζει η ομάδα μετά την έλευση του Μανουέλ Μασάδο στην τεχνική ηγεσία: "Τα τελευταία πέντε-έξι παιχνίδια η ομάδα έχει μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα. Παίζει καλά και δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες. Η ομάδα έχει μία ηρεμία. Έχει δεθεί και κάθε παίκτης αφήνει όλα τα προβλήματα στην άκρη και βλέπει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία".

Για τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Αρη πανηγύρισαν τα γκολ: "Οι ποδοσφαιριστές έχουμε δεχθεί μεγάλη κριτική. Σίγουρα δικαίως γιατί η ομάδα ήταν σε θέση που δεν της αρμόζει. Αυτό λοιπόν ίσως ήταν κάποιο ξέσπασμα, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά άρχισε τελευταία να βγαίνει η δουλειά".

Για τη σημασία των εντός έδρας αγώνων μέχρι το τέλος της σεζόν: "Η ομάδα στα παιχνίδια που έχει εντός έδρας δεν πρέπει να έχε άλλες απώλειες, γιατί αυτό μας έχει κοστίσει. Επειδή ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα δεν κοιτάει αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Εμείς βλέπουμε ότι απομένουν δέκα παιχνίδι για το τέλος της σεζόν και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τόσο τα εντός όσο και τα εκτός έδρας".

Για την παρουσία των οπαδών του Αρη στην κερκίδα των Πηγαδίων: "Ο κόσμος για ακόμα μία φορά μας εξέπληξε θετικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σε τέτοιες καιρικές συνθήκες ήρθαν και βοήθησαν την ομάδα. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης. Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που ακολουθούν την ομάδα όπου παίζει".

Για την αγωνιστική άνοδο του Καστίγιο: "Κακά τα ψέματα ο Νέρι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Όλοι το γνωρίζουμε και από τη στιγμή που έχει ανέβει αυτός, έχει ανέβει όλη η ομάδα. Αν αυτός είναι καλά και δίνει τα πάντα για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ