ΑΡΗΣ

Το διπλό ευχαριστώ του Καστίγιο

Το διπλό ευχαριστώ του Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Ο Νέρι Καστίγιο παρέλαβε το μεσημέρι το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής από τον σκάουτερ της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Μιχαλήτσο.

Την τιμητική του είχε το μεσημέρι ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη, Νέρι Καστίγιο, καθώς παρέλαβε το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα βραβείο που είχε να κάνει για την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το πήρε από τα χέρια του σκάουτερ της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Μιχαλήτσου.

Κατά τη βράβευση του Καστίγιο, ο σκάουτερ της ΠΑΕ Άρης δήλωσε: " Έχει κάνει μια τρομερή προσπάθεια για αυτό είχε και την απόδοση που είχε στα τελευταία παιχνίδια. Το να βάλει σε τέσσερις αγώνες έξι γκολ δεν είναι απλό. Βοήθησε τρομερά την ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του. Είναι ένας παίκτης με τεράστια ποδοσφαιρική αξία".

Κι όσο για τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό του Άρη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στις δηλώσεις του και τον Μιχαλήτσο λέγοντας: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Μιχαλήτσο). Ήταν το πιο σημαντικό που έγινε για μένα αυτή την περίοδο γιατί χωρίς την στήριξη του ούτε γκολ θα έβαζα, ούτε θα έπαιρνα το βραβείο αυτό.

Μου μιλούσε καθημερινά και την μέρα που ανέλαβε την ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου έδωσε δύναμη. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να πάει καλά ο Άρης. Πέρα από τον κ. Μιχαλήτσο, θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Κόντη που ήταν κοντά μου στις δύσκολες στιγμές και να τους αφιερώσω αυτό το βραβείο. Με πίστεψαν και οι δύο όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά για μένα".

Σχετικά δε για τον ίδιο και το μεθαυριανό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια υποστήριξε: " Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να πάμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Πάντα προσπαθώ να είμαι σε κάθε παιχνίδι καλύτερος και αυτό θα κάνω".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ