STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Λεβαδειακός 2-1

Άρης - Λεβαδειακός 2-1
INTIME SPORTS

Με δύο γκολ του Νέρι Καστίγιο, ο Άρης νίκησε (2-1) με την... ψυχή στο στόμα το Λεβαδειακό, παρά το γεγονός ότι κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Δείτε τα γκολ και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

Σε ένα ματς που ήταν μονόλογος για τον Άρη, ο Λεβαδειακός παραλίγο να φύγει με βαθμό από το "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά ο Νέρι Καστίγιο είχε άλλη άποψη και με γκολ στο 89ο λεπτό, χάρισε τη νίκη με 2-1 στους "κίτρινους".

Μάλιστα, ο Μεξικανός είχε ισοφαρίσει στο 50' το πολύ ωραίο γκολ που είχε πετύχει μόλις από το 5ο λεπτό ο Σουμπίνιο.

Χαρακτηριστικά της υπεροχής του Άρη είναι τα στατιστικά του αγώνα, όπου οι τελικές προσπάθειες ήταν 20 έναντι τριών, τα κόρνερ ήταν 20 έναντι ενός και οι επεμβάσεις των φιλοξενούμενων ήταν 50!

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Άρης - Λεβαδειακός

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Χ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Χ. Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΑΡΗΣ (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Καπετάνος (46' Τριανταφυλλάκος, 90'+3 Κανούλας), Φατί, Ουμπίδες, Μίτσελ, Καστίγιο (90'+1 Κατίδης), Ακόστα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο (72' Πόποβιτς), Βασιλείου (85' Βιάνα), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (61' Ναπολεόνι), Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος

Σκόρερ: 50', 89' Καστίγιο / 5' Σουμπίνιο

Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Πόποβιτς, Βιάνα

Ανασκόπηση αγώνα


Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκαν με ένα πανέμορφο γκολ του Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος απέφυγε με πολύ ωραία κίνηση δύο αντιπάλους και με έναν "κεραυνό" από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Οι "κίτρινοι" αντέδρασαν και πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά οι κεφαλιές που πήραν οι Φατί και Καστίγιο δεν βρήκαν στόχο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Βοιωτούς να είναι μπροστά στο σκορ, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους θα μπορούσαν να κάνουν και το 0-2 με τον Βασιλείου, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Τελικά το γκολ ήρθε για τον Άρη, με τον Καστίγιο να εκμεταλλεύεται στο 50ό λεπτό μία λάθος συνεννόηση των Τομάς και Κυριακίδη, να μπαίνει στη φάση και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή να ισοφαρίζει, πετυχαίνοντας το 4ο γκολ του στα τελευταία 4 παιχνίδια των "κιτρίνων".

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Τριανταφυλλάκος θα μπορούσε να πετύχει την πλήρη ανατροπή για την ομάδα του, αφού μετά από μπαλιά του Νέτο, έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε ένα υπέροχο γκολ.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κυριακίδης, που είπε "όχι" στους Ακόστα, Μίτσελ και Νέτο σε τρεις συνεχόμενες φάσεις μέσα σε 5 λεπτά. Ακολούθησε μία σπουδαία ευκαιρία του Καστίγιο, που νωρίτερα είχε βάλει το δύσκολο, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη στο 63', πλάσαρε μόλις άουτ. Το στόχο δεν βρήκε στη συνέχεια ούτε ο Λαζαρίδης σε δύο περιπτώσεις.

Ωστόσο, η επιμονή του Άρη ανταμείφθηκε έστω και στο 89', με τον Κυριακίδη να αποκρούει ένα σουτ του Ακόστα μέσα από την περιοχή, αλλά στην επαναφορά ο Καστίγιο και πάλι πλάσαρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.


Πού κρίθηκε το παιχνίδι


Στην απόλυτη κυριαρχία του Άρη, καθώς και στην επιμονή των γηπεδούχων, που τελικά πήραν το τρίποντο που άξιζαν.


Η συνέντευξη Τύπου


Μασάδο: "Είχαμε ψυχή και το γυρίσαμε"

Παράσχος: "Μας επηρέασε η κούραση και η ατυχία".

Στατιστικά αγώνα

2

Γκολ

1

0

Ασίστ

0

20

Τελικές προσπάθειες

3

8

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

2

8

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

0

4

Κεφαλιές

1

0

Αποκρούσεις

9

8

Επεμβάσεις

50

21

Κλεψίματα

27

13

Φάουλ

22

1

Οφσάιντ

1

20

Κόρνερ

1

43

Λάθη

40

12/58

Γεμίσματα

2/7


Το φιλμ του αγώνα


5' ΓΚΟΛ Ο Σουμπίνιο αποφεύγει με ωραία ενέργεια δύο αντιπάλους και με φοβερό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νικάει τον Βελλίδη για το 0-1.

16' Κόρνερ από τον Καπετάνο, ο Φατί παίρνει την κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

21' Από σέντρα του Ακόστα, ο Καστίγιο δεν καταφέρνει να πάρει καλά την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα μακριά από την εστία.

46' Διαγώνιο σουτ από τον Βασιλείου, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

50' ΓΚΟΛ Ασυνεννοησία μεταξύ Τομάς και Κυριακίδη, ο Καστίγιο παρεμβάλλεται στη φάση και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

53' Από σέντρα του Νέτο, ο Τριανταφυλλάκος κάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

55' Ο Καζναφέρης σεντράρει για τον Ακόστα, που προσπαθεί να πλασάρει τον Κυριακίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απομακρύνει την μπάλα.

58' Εκτέλεση φάουλ από τον Μίτσελ, ο Κυριακίδης πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει την μπάλα.

59' Δυνατό σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή, ο Κυριακίδης αποκρούει.

61' Σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Κόρμπου και περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

63' Εξαιρετική συνεργασία Τριανταφυλλάκου-Καστίγιο, αλλά ο Μεξικανός πλασάρει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.

72' Κόρνερ από τον Ουμπίδες, ο Λαζαρίδης πηδάει ψηλότερα απ' όλους και παίρνει την καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

81' Διαγώνιο σουτ του Μίτσελ, ο Κυριακίδης και πάλι σε ετοιμότητα, απομακρύνει σε κόρνερ.

82' Δυνατό σουτ του Λαζαρίδη έξω από την περιοχή, ο Κυριακίδης αποκρούει ξανά.

89' ΓΚΟΛ Ο Κυριακίδης αποκρούει το σουτ του Ακόστα μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καστίγιο παίρνει το "ριμπάουντ" και με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 2-1.

90'+3 Κεφαλιά του Λισγάρα, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ