ΑΡΗΣ

Θετικό δείγμα για το άρθρο 99

Θετικό δείγμα για το άρθρο 99
Ηλιάδης

Οι επαφές που είχε με 2 δικηγόρους και 12 πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές του Άρη στην Αθήνα για την επίτευξη συμφωνιών για το άρθρο 99 άφησαν ικανοποιημένο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη

Αίσθηση ικανοποίησης άφησαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη οι επαφές που είχε με 2 δικηγόρους και 12 πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές του Άρη στην Αθήνα για την επίτευξη συμφωνιών για το άρθρο 99.

Τα τετ α τετ που είχε με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές ή κατ΄ επέκταση τους δικηγόρους και εκπροσώπους τους αφορούσανε τελεσίδικες αποφάσεις ώστε να μπορέσουνε να γίνουνε πράξη οι αρχικές προφορικές συμφωνίες μαζί τους.

Συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις με τους δικηγόρους Λυσσάνδρου και Λίβα με τον πρώτο να χειρίζεται τις υποθέσεις των Κούπερ, Κατσαβάκη, Καρακώστα, Πρίττα, μενδρινού, Τόχα, Γιάκομπ καθώς και ο δεύτερος εκείνες των Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο Γκιάρο, Κουλουχέρη, Κοτταρίδη και Γλύκο.

Το θέλω του προέδρου της ΠΑΕ Άρης είναι να πετύχει άμεσους διακανονισμούς με την καταβολή προκαταβολών ώστε η ΠΑΕ Άρης και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας θα γίνουνε και οι τελικές επαφές.

Χθες εξάλλου έμεινε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, που πήρε προθεσμία μέχρι αύριο Παρασκευή για την υπόθεση μη καταβολής χρεών της ΠΑΕ Άρης προς το Δημόσιο. Με το ποσό να ξεπερνάει τα 2 εκ. ευρώ.

Αυτό προέκυψε από την αναβολή που ζήτησε και πήρε χθες το μεσημέρι όταν και παρουσιάστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και πλέον αύριο είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί ξανά στο Αυτόφωρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ