ΑΡΗΣ

Θέλει να τελειώσει με τον Λεζέν

Θέλει να τελειώσει με τον Λεζέν
Λεζέμ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του έμπειρου ευρωπαίου μέσου για την ΠΑΕ Άρης που πρόκειται για τον Κέβιν Λεζέν με την μεταγραφή του να μην αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του έμπειρου ευρωπαίου μέσου για την ΠΑΕ Άρης που πρόκειται για τον Κέβιν Λεζέν με την μεταγραφή του να μην αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα.

Ακόμη και σήμερα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του έμπειρου μέσου που έχει εντοπίσει ο Μάκης Κατσαβάκης και πρόκειται για τον Κέβιν Λεζέν για την ενίσχυση του άξονά του.

Πρόκειται για τον 27χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα αφού αυτό που είχε με την Τουρ ολοκληρώθηκε και διαθέτει εμπειρία και από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας του αλλά και από το αμέσως επόμενο.

Το φλερτ είναι αλήθεια ότι κύλησε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα ολοκληρωθεί μέσα στην διάρκεια της ημέρας στην σχετική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί ώστε να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση.

Επιθυμία εξάλλου του Σερραίου τεχνικού του Άρη από την πρώτη στιγμή είναι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ο Λεζέν να βρεθεί άμεσα στο Πράτο της Ιταλίας κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί αν όλα πάνε καλά μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η περίπτωση του τότε το βάρος του Κατσαβάκη θα πέσει και στην εύρεση του επιθετικού, που δύσκολα να είναι ο Άγγελος Χαριστέας, και θα αποτελέσει την πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.

Για το πρωινό της Τετάρτης ο Σερραίος τεχνικός του Άρη άφησε ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του σε μια προσπάθεια να τους αποφορτίσει από τους δυνατούς ρυθμούς της προετοιμασίας και τις δυνατές και επίπονες προπονήσεις.

Με την απόφαση αυτή οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουνε την ευκαιρία για μία βόλτα στο Πράτο, για έναν καφέ, ποδήλατο, αλλά και επίσκεψη στις γειτονικές νεροτσουλήθρες ή ακόμη και παραμονή στο ξενοδοχείο για χαλάρωμα.

Από χθες το απόγευμα εξάλλου ενσωματώθηκε και πάλι με την ομάδα ο Κώστας Καζναφέρης μετά από σχεδόν δύο ημέρες απουσίας και αφού είχε ζητήσει συγνώμη από τον Κατσαβάκη για το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει στο φιλικό της Κυριακής με την Παλέρμο.

Εν τω μεταξύ ο Σερραίος τεχνικός δείχνει να ποντάρει πολύ στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που τον προορίζει για την θέση του αμυντικού χαφ και τον ίδιο να δείχνει μεγάλη διάθεση να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ