ΑΡΗΣ

Τέσσερις αγωνιστικές σε Αγκάνθο

Τέσσερις αγωνιστικές σε Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με 4 αγωνιστικές (συν μία λόγω της κόκκινης κάρτας) τον Νταβίντ Αγκάνθο για την αποβολή του το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Με 4 αγωνιστικές (συν μία λόγω της κόκκινης κάρτας) τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον Νταβίντ Αγκάνθο για την αποβολή του το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Μία εξοντωτική τιμωρία για τον Ισπανό επιθετικό και πρώτο σκόρερ στην φετινή αγωνιστική περίοδο του Άρη για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον διαιτητή Στυλιάρα και κατά κοινή ομολογία χαρακτηρίστηκε άδικη.

Μία τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή που έγινε σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Στυλιάρας στο φύλλο αγώνα όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα έκανε λόγο περί εξύβρισής του από τον Ισπανό επιθετικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την σημερινή τιμωρία του ο Αγκάνθο θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με την φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην 6η του αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την επόμενη στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη, έχοντας συμπληρώσει 10 κίτρινες κάρτες αν και δεν είχε δει ποτέ την 10.

Ακόμη στο επόμενο πρωτάθλημα, έχοντας συμβόλαιο με τον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά την σημερινή απόφαση θα απουσιάσει από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του.

Εκτός και αν υπάρξει μείωση της ποινής του από την έφεση που θεωρείται δεδομένο ότι θα υποβάλει η ΠΑΕ Άρης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ