ΑΡΗΣ

Τέσσερα χρόνια Σηφάκης

Τέσσερα χρόνια Σηφάκης
Σηφάκης INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά από τέσσερα χρόνια αποχαιρετά την ομάδα του Άρη με την οποία πέρασε σπουδαίες και δύσκολες στιγμές (videos)

Η σχέση του Μιχάλη Σηφάκη με την οικογένεια του Άρη πέρασε από πολλά στάδια, όμως χαρακτηρίστηκε από ειλικρίνεια η οποία δεν έλειψε από τις δηλώσεις του διεθνή τερματοφύλακα.

Τέσσερα χρόνια λοιπόν έμεινε στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης ο 27χρονος πορτιέρο, γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες και περνώντας κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του.

Το καλοκαίρι του 2009 ο Άρης απέκτησε με ένα ελάχιστον ποσό τον 24χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη, που η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε αρκετά με τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια ήταν η εγγύηση που χρειάζονταν οι άνθρωποι του Άρη έτσι ώστε να επενδύσουν στο ταλέντο του.

Τέσσερα χρόνια μετά Σηφάκης και Άρης θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και το Sport24.gr θυμάται μερικές από τις στιγμές του διεθνή πορτιέρο με τη φανέλα των κίτρινων.

Το ξεκίνημα

Η αλήθεια είναι πως το ντεμπούτο του Μιχάλη Σηφάκη με τη φανέλα του Άρη δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, αφού οι κίτρινοι ηττήθηκαν με 3-0 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη!

Η συνέχεια ωστόσο ήταν καλύτερη, αφού στη δεύτερη του παρουσία ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης με γκολ του Χαβίτο, με τον Σηφάκη να είναι εξαιρετικός.

Οι καλές παρουσίες του νεαρού πορτιέρο άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας, με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2009.

Κορυφαία σεζόν το 2010-2011 όπου ο Άρης έφτασε ψηλά στην Ευρώπη κι έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που κερδίζει ισπανική στην έδρα της (3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης)!

Down...

Βέβαια δεν ήταν όλες οι στιγμές καλές. Ο Σηφάκης ταλαιπωρήθηκε από τη μέση του και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν τον είδαμε αρκετά φέτος. Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος η περίοδος που πέρασε ήταν η πιο δύσκολη στην καριέρα του.

Ο ίδιος πάντως φεύγει "γεμάτος" εμπειρίες στη βαλίτσα του και πρώτη του επιλογή είναι το εξωτερικό.

Η καριέρα του Σηφάκη στον Άρη με αριθμούς

Πρωτάθλημα: 80 συμμετοχές

Κύπελλο: 10 συμμετοχές

Ευρώπη: 12 συμμετοχές

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ