ΑΡΗΣ

Τεσσάρα του Άρη στην Θύελλα Φιλώτα

Τεσσάρα του Άρη στην Θύελλα Φιλώτα
Κόκε INTIME SPORTS

Ο Άρης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο (1 γκολ, 2 ασίστ) νίκησε με 4-1 την Θύελλα Φιλώτα και ξέφυγε με δέκα βαθμούς από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης.

Η ποιότητα του Ανδρέα Τάτου έκανε την διαφορά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και οι κίτρινοι επιβλήθηκαν με 4-1 των αντιπάλων τους, αν και στο πρώτο μέρος δεν είχαν τόσο καλή εικόνα. Το σκορ άνοιξε ο Τάτος με σουτ στο 20ο λεπτό, για να ισοφαρίσει η Θύελλα στο 34' με κεφαλιά του Ιορδανίδη.

Το ημίχρονο έκλεισε πάντως με τον Άρη να προηγείται στο σκορ, αφού ο Κόκε με όμορφη ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τους παίκτες του να μπαίνουν με αρκετή όρεξη.

Έτσι, μέχρι και το 70ο λεπτό ήρθαν δυο ακόμα γκολ με τους Ντούνη και Ιντζίδη. Πλέον ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου με 43 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ:Σιδεράκης, Γεωργιάδης (60΄Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης (71΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ:Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (83΄Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66΄Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (66΄Σέχι).

Σκόρερ: Τάτος (σουτ 20'), Κόνε (σουτ 45'), Ντούνης (σουτ 48'), Ιντζίδης (69' σουτ) -- Ιορδανίδης (κεφαλιά 34').

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ