ΑΡΗΣ

Τέλος ο Αγγελούδης

Τέλος ο Αγγελούδης
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αγγελούδης οριστικά δεν θα συνεχίσει στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά την σημερινή του επικοινωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Μετά την σημερινή του επικοινωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ο Νίκος Αγγελούδης ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αγγελούδης εξήγησε τους λόγους που θεωρεί σωστό να κάνει κάτι τέτοιο και όσον αφορά για το ποσό άνω των 50.000 ευρώ που του οφείλεται ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να κάνει προσφυγή. Ποσό για το οποίο επιθυμεί να βρεθεί λύση μέσω συζήτησης για το πώς και πότε θα τα εισπράξει.

Ο Αγγελούδης θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Super League από όπου και έχει ήδη προτάσεις και φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στον Λεβαδειακό.

Εν τω μεταξύ αύριο θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, αναμένεται να κλείσουν τα ζητήματα με τους Σουνά, Γιαννίτση και Σταυρόπουλο αλλά και μία ακόμη συνάντηση.

Αυτή με τον κοινό εκπρόσωπο των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια, Κίμωνα Κοκορόγιαννη για την εύρεση λύσης όσον αφορά την παρουσία τους στην ομάδα. Αμφότεροι έχουνε συμβόλαιο ωστόσο αμφότεροι δείχνουν να επιθυμούν να το λύσουνε και η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιδιώξει να εξαντλήσει κάθε μέσο.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το μεγάλο φιλικό της προετοιμασίας της ομάδας επιδιώκει να φιλοξενήσει μία από τις Μονακό ή Νάπολι μετά την επιστροφή από το Πράβετς (2-14 Αυγούστου) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το κοινό και των δύο είναι ότι ντύνονται στη Macron.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ