ΑΡΗΣ

Τα δύο θέλω του Πρόμπιερζ

Τα δύο θέλω του Πρόμπιερζ
INTIME SPORTS

Ένας επιθετικός και το συμπλήρωμα του Μίσελ στην θέση του αριστερού μπακ αποτελούνε τα δύο θέλω του Μίχαλ Πρόμπιερζ για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Δύο είναι τα βασικά θέλω του Μίχαλ Πρόμπιερζ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η απόκτηση ενός επιθετικού και το συμπλήρωμα του Μίσελ στην θέση του αριστερού μπακ του Άρη.

Παράλληλα ωστόσο ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να λάβει χώρα η αποφόρτιση του υπεράριθμου ρόστερ του όπως έχει ήδη συζητήσει με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Και σαν να μην έφθανε αυτό θα πρέπει άμεσα αφού δεν έχει γίνει ήδη να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Νέρι Καστίγιο και Μανόλη Παπαστεριανού που δείχνουν να παραμένουν μετέωρες.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής του Άρη κάτι τέτοιο δεν τίθεται παρά το γεγονός ότι εκτός του Παπαστεριανού ανοιχτό συνεχίζει να παραμένει και το θέμα του Σάκη Πρίττα.

Ο έμπειρος διεθνής μέσος και εκ των αρχηγών του Άρη συνεχίζει σχεδόν από την πρώτη εβδομάδα της παρουσίας του Πρόμπιερζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης να προπονείται μόνος του χωρίς να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Μεταξύ άλλων εκτός πλάνων του 39χρονου Πολωνού τεχνικού παραμένει και ο Ισπανός Κριστιάν Πορτίγια που μέσα στις επόμενες μέρες είναι να έχει συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για ενδεχόμενη λύση του συμβολαίου του.

Η μη απόκτηση χαφ ισοδυναμεί με στήριξη στο πρόσωπο των Νάτσο Γκαρσία και Γιούριτσα Βράνιες. Με τον διεθνή Βολιβιανό μέσο να βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του όπως και ο πρώην διεθνής Κροάτης που έχει να αγωνιστεί από το ντεμπούτο του Πρόμπιερζ κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις … Νοεμβρίου.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού φαντάζει κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη ειδικά μετά την λύση του συμβολαίου του Ρουμάνου Βικτοράς Γιάκομπ με τον Κροάτη Ντάνιελ Τσέζαρεκ να μένει μόνος του. Κι αυτό γιατί ο μόνος καθαρόαιμος επιθετικός που υπάρχει στο ρόστερ του Άρη είναι ο 20χρονος Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως την επιστροφή του στο ρόστερ του Άρη επιθυμεί ο Νίκος Αγγελούδης από την Δόξα Δράμας για τον λόγο ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε με τον δανεισμό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια της ομάδας της Δράμας έχοντας συνολικά 97'.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πρόμπιερζ έχει δώσει ραντεβού με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του μετά το αυριανό ρεπό για μεθαύριο Σάββατο παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Όχι για να του πούνε τα κάλαντα αλλά φυσικά για προπόνηση.

Κι αυτό καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια για περαιτέρω ξεκούραση αφού την Τετάρτη (04/01) υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο ξεκίνημα ενός γεμάτου και ιδιαίτερα σημαντικού μήνα όπως είναι ο Ιανουάριος για τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ