ΑΡΗΣ

Συντηρητικά ο Αγκάνθο

Συντηρητικά ο Αγκάνθο

Συζήτηση με τον τεχνικό του Άρη Γιάννη Χατζηνικολάου είχε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή στο Πράβετς της Βουλγαρίας ο Νταβίντ Αγκάνθο για τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Με αφορμή τις ενοχλήσεις στο γόνατό του ο Νταβίντ Αγκάνθο είχε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας συζήτηση με τον τεχνικό του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Ισπανός επιθετικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις από το βαρύ πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων, και ειδικά της πρωινής, με αποτέλεσμα από εδώ και στο εξής να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Με τον τρόπο αυτό στόχος του Αγκάνθο είναι να μην επιβαρύνει το γόνατό του και συνάμα να μην μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση με στόχο να είναι έτοιμος αφού εκτίσει τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλες πιλάτες και ανοίγματα με τον Αγκάνθο να μην ήταν ο μόνος απών. Στο απουσιολόγιο του Χατζηνικολάου υπήρχανε ακόμη τα ονόματα τριών ποδοσφαιριστών.

Των Σουνά που ταλαιπωρείται από έναν ελαφρύ τραυματισμό στην μέση του από χθες χθεσινή απογευματινή προπόνηση και ακολούθησε φυσιοθεραπεία στο ξενοδοχείο, Οικονομόπουλου που ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ σφίξιμο στον δικέφαλό του και θα μπει το απόγευμα και Γιαννίτση που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ