ΑΡΗΣ

Συνάντηση Ηλιάδη - Γιαννιώτα

Συνάντηση Ηλιάδη - Γιαννιώτα

Ο Δημήτρης Ηλιάδης μη θέλοντας να χάσει χρόνο ξεκίνησε τις επαφές με νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη κάνοντας αρχή με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Σάκη Πρίττα.

Η αρχή των συναντήσεων του Δημήτρη Ηλιάδη με νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη έγινε με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Σάκη Πρίττα.

Με τον πρώτο για να διαφανεί πως είναι το παρόν αλλά και το μέλλον του στον Άρη και με τον δεύτερο για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Η συνάντηση του νέου προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τον Γιαννιώτα είχε να κάνει και με το ότι το συμβόλαιο του Γιαννιώτα λήγει το επόμενο καλοκαίρι του 2014, ενώ έχει ρήτρα 150.000 ευρώ για να τον αποκτήσει ομάδα του εσωτερικού εφόσον το επιθυμεί.

Ωστόσο και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του νεαρού διεθνή επιθετικού προτίμησή του είναι αν είναι να φύγει από τον Άρη να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα αποτελέσει και οι εμφανίσεις του με την Εθνική U20 στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Τουρκίας.

Κι αν με τον Γιαννιώτα έγινε η αρχή των συναντήσεων η συνέχεια είναι να δοθεί αύριο κιόλας ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι να έχει τετ α τετ με τον Σωκράτη Διούδη. Τον διεθνή τερματοφύλακα του Άρη και από τα βασικά στελέχη της Εθνικής U20 στο Μουντιάλ της Τουρκίας του οποίου το συμβόλαιο λήγει επίσης το επόμενο καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ ο Ηλιάδης είχε συνάντηση με τον Σάκη Πρίττα όπου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα τον τρόπο διακανονισμού της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπο του διεθνή μέσου και όπως όλα δείχνουν δεν θα δυσκολευτεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ