ΑΡΗΣ

Συμβόλαιο σε Μιχαλήτσο

Συμβόλαιο σε Μιχαλήτσο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος υπέγραψε συμβολαίο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Άλλα 1.000 εισιτήρια για το Μάντσεστερ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά από έναν μήνα παρουσίας, συγκεκριμένα μετά από 29 μέρες στην τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προχώρησε σε υπογραφή συμβολαίου μαζί του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ ως το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός έχει γεννηθεί στις 8-4-1957 και είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται στο τιμόνι του ΑΡΗ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Άλλα 1.000 εισιτήρια για το Μάντσεστερ!

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι εξασφάλισε 1000 επιπλέον εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μάντσεστερ Σίτυ. Ένας σημαντικός αριθμός αυτών των εισιτηρίων εξάλλου διατέθηκε σήμερα στο ARIS MOBILE μετά τις 17:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι εξωτερικού θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια την παραμονή του αγώνα (ΜΟΝΟ), την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, από το ξενοδοχείο CROWNE PLAZA MANCHESTER (Manchester City Centre 70 Shudehill- 0044 (0) 161 828 8600) από τις 16:00 ως τις 22:00.

Με νέα ανακοίνωσή της εξάλλου η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε ότι αντιλαμβανόμενη την μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της ομάδας με συγκεκριμένες κινήσεις, εξασφάλισε συνολικά 3.600 εισιτήρια αντί για τα 2.100 που προβλέπονταν από την αρχική συμφωνία και ήδη έχει διαθέσει τον μεγαλύτερο αριθμό από αυτά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ