ΑΡΗΣ

Συμφωνία με τον Βιόλα

Συμφωνία με τον Βιόλα

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Μούτας, σε συνέντευξή του δεν έκρυψε πως υπάρχει συμφωνία με τον Νικολάς Βιόλα χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για την απόκτησή του.

Σε συνέντευξή του ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Μούτας, δεν έκρυψε πως υπάρχει συμφωνία με τον Νικολάς Βιόλα χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για την απόκτησή του.

Όπως διευκρίνισε το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι τα δικαιώματα του 24χρονου Ιταλού ανήκουν από 50% στις Ρετζίνα και Παλέρμο για αυτό και εξετάζονται δύο άλλες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στον μεταγραφικό σχεδιασμό στην διάρκεια της συνέντευξής του στον Arena fm 89,4 τόνισε: "Ψάχνουμε έναν περιφερικό ακόμα ο οποίος θα είναι Έλληνας, έναν επιτελικό μέσο αλλά ψάχνουμε και κάποιους παίκτες στην άμυνα οι οποίοι επίσης πρέπει να είναι Έλληνες. Για τον Σουμπίνιο κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά ήτανε μεγάλη ευκαιρία καθώς θα τον παίρναμε ως ελεύθερο και θα τον κάναμε δικό μας για δυο χρόνια.

Όσο για τον Βιόλα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη στο οικονομικό κομμάτι, ο παίκτης ξεκίνησε από τις 250.000 αλλά φτάσαμε πολύ χαμηλότερα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την ιδιοκτησία του παίκτη καθώς το 50% έχει η Ρετζίνα και το 50% έχει η Παλέρμο. Το θέμα πάντως παραμένει ανοικτό αφού δεν έχουμε καλύψει την θέση.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις που δεν έχουν βγει τα ονόματα προς τα έξω με δυο παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Λυκογιάννης μας ενδιαφέρει αλλά πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα πρέπει να τον πείσουμε να έρθει στον Άρη. Το βασικό για τους παίκτες είναι να θέλουν να έρθουν στον Αρη. Όσο για τον Τάτο δεν είχε προτεραιότητα τον Αρη οπότε και εμείς στραφήκαμε σε άλλες περιπτώσεις".

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη με τρεις απόντες για τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Το νέο όνομα έχει να κάνει με αυτό του Καλούδη Λεμονή καθώς ο 17χρονος μεσοαμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου και για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε το πρόγραμμα. Εξάλλου η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Από εκεί και πέρα οι Νίκος Ψυχογιός και Μιχάλης Γιαννίτσης, για μια ακόμη μέρα, συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα της αποθεραπείας τους ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ