ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Μητρόπουλο

Συμφωνία με Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παύλο Μητρόπουλο του Παναιτωλικού για εξάμηνο δανεισμό του και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τα τυπικά απομένουνε για την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό στον Άρη.

Ήδη η ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο μέσο και ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τα βρει και με την διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Μητρόπουλος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την διοίκηση του Άρη και τον τότε τεχνικό της Μάκη Κατσαβάκη αλλά ο Παναιτωλικός δεν ήταν θετικός στον δανεισμό του ή την λύση του συμβολαίου του.

Ο Μητρόπουλος έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι του 2014, δηλαδή και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και απομένει να φανεί αν στις επόμενες ώρες μπει και κάποιος όρος στον εξάμηνο δανεισμό του στον Άρη.

Δεδομένου ότι η μεταγραφή του είναι στην τελική της ευθεία φανερώνει ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται πολύ κοντά και στην εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, τη στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζει το
νέο φορολογικό νομοσχέδιο όπου θα υπάρξει επιμήκυνση των δόσεων από 24 σε 48.

Στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ Άρης θα πληρώνει μηνιαίως στην Εφορία ένα ποσό μικρότερο από τις 240.000 ευρώ που προβλέπονται με την υπάρχουσα ρύθμιση που έχει χαθεί και χρειάζονται πολλά περισσότερα χρήματα για να επανέλθει.

Ωστόσο στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης τονίζεται με σιγουριά πως υπάρχουνε τα χρήματα για την πρώτη δόση που θα ισοδυναμεί με απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας και συνάμα της δυνατότητας μεταγραφικών κινήσεων στην περίοδο του Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ