ΑΡΗΣ

Σηφάκης 141 μέρες μετά

Σηφάκης 141 μέρες μετά
Σηφάκης INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά από 141 ημέρες απουσίας έβγαλε το πρωί χωρίς ενοχλήσεις και σε φουλ ρυθμούς το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη

Η ευχάριστη είδηση για τον Μανουέλ Μασάδο από την σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου είχε να κάνει με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας μετά από απουσία 141 ημερών όταν και είχε υποβληθεί στην επέμβαση στο αριστερό του γόνατο στην Αμβέρσα του Βελγίου στις 22 Σεπτεμβρίου έβγαλε χωρίς την παραμικρή ενόχληση όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το πότε ο Σηφάκης θα συμπεριληφθεί σε αποστολή παιχνιδιού από τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό του Άρη και θα πάρει και χρόνο συμμετοχής κάτω από τα δοκάρια.

Σε μία θέση όπου από την ημέρα του τραυματισμού του βρέθηκε ο Μάρκος Βελλίδης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με εξαίρεση το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όταν ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στο ντεμπούτο του είχε επιλέξει τον Έλντιν Γιακούποβιτς.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κάρλος Τόχα λόγω ίωσης, αλλά και ο Μανόλης Παπαστεριανός που ανεβάζει ρυθμούς συνεχώς με στόχο να προλάβει το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Για αύριο το πρόγραμμα του Μασάδο περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια θα επιλέξει τους παίκτες, που θα απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο διοικητικό κομμάτι επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της ΠΑΕ για το αποτέλεσμα του ταξιδιού της τριμελής αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Άρης από την Γενεύη και το ταξίδι αστραπή της Γενεύης.

Εκεί όπου έγινε η καθοριστική συνάντηση με μία από τις δύο εταιρείες που έχουνε δείξει ενδιαφέρον επένδυσης στην ΠΑΕ Άρης και πλέον αναμένεται νέα επαφή εντός του δεκαημέρου.

Υπενθυμίζεται πως από πλευράς της ΠΑΕ Άρης στο ταξίδι συμμετείχανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, το μέλος του δ.σ. αυτής, Τάσος Ορφανίδης, και ο εκτελεστικός της διευθυντής, Γιάννης Κόντης.

Πλέον θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης και ακολούθως και του προεδρείου της Λέσχης Φίλων Άρη που με την σειρά του θα ενημερώσει σχετικά το σώμα της στην έκτακτη γενική της συνέλευση που ορίστηκε για τις 22 Φεβρουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ