ΑΡΗΣ

Σε θέση μάχης ο Τάτος

Σε θέση μάχης ο Τάτος
INTIME SPORTS

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σούλη Παπαδόπουλο καθώς στη προπόνηση της Παρασκευής (10/1) συμμετείχε κανονικά ο Ανδρέας Τάτος και είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Ανδρέας Τάτος συμμετείχε κανονικά στη προπόνηση της Παρασκευής του Άρη και θα βρίσκεται στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Ο 23χρονος μέσος πήρε μέρος χωρίς προβλήματα στη σημερινή προπόνηση στο "Δασυγένειο"» και υπολογίζεται από τον τεχνικό του Άρη όχι απλώς για την αποστολή αλλά και την βασική ενδεκάδα.

Εν τω μεταξύ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Μπάμπης Οικονομόπουλος και Νίκος Ψυχογιός. Ο πρώτος προπονήθηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Καλλονή.

Όσο για τον Ψυχογιό θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Παπαδόπουλο να είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας σε ό,τι αφορά την επιθετική της ανάπτυξη, αλλά εστίασε ξανά στον τομέα της τακτικής.

Μεγάλο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε επίσης στις στημένες φάσεις, μέσα από τις οποίες η ομάδα μπορεί να γίνει πιο παραγωγική, ενώ η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11:00 στο 'Δασυγένειο'.

Στο μεταγραφικό μέτωπο καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μανώλη Παπαστεριανού καθώς ο 26χρονος μέσος συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ρουμάνικη Κονκόρντια.

Για τον λόγο αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης ως δανεικού από τον Ατρόμητου του Παναγιώτη Μπάλλα, ενώ δεν φαίνεται να τίθεται θέμα απόκτησης του Γιάννη Γιαννιώτα επίσης με την μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ