ΑΡΗΣ

Σε συζητήσεις με Παπαγιαννόπουλο

Σε συζητήσεις με Παπαγιαννόπουλο

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος της σουηδικής Ασιρίσκα στα μέσα Ιανουαρίου είχε βρεθεί μία ανάσα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη.

Σε συζητήσεις με τον Άρη βρίσκεται ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος της σουηδικής Ασιρίσκα που στα μέσα Ιανουαρίου είχε βρεθεί μία ανάσα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του 22χρονου κεντρικού αμυντικού με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι στην "Ένωση" δεν ολοκληρώθηκε ουσιαστικά για ένα τελικό ΟΚ του Έβαλντ Λίνεν και απομένει αν αυτό θα γίνει στον Άρη.

Η λύση του συμβολαίου εξάλλου χθες με τον Νίκο Παντίδος δεν αποκλείεται να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και με δεδομένο ότι ο Λούκας Αλκαράθ ζήτησε μια ακόμη μεταγραφή ενός αμυντικού.

Η Ασιρίσκα στην οποία αγωνίζεται ο Παπαγιαννόπουλος και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 αγωνίζεται στην Β΄ Σουηδίας ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της ΑΙΚ.

Ακόμη είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σουηδίας αλλά είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουνε μέσα στις επόμενες ημέρες. Για το αν θα προχωρήσει ή όχι ο δανεισμός του με τον ίδιο να είναι θετικός προς αυτήν την κατεύθυνση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ