ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Παντίδος που άφησε αιχμές

Παρελθόν ο Παντίδος που άφησε αιχμές

Ο Νίκος Παντίδος έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης αφήνοντας αιχμές μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης

Ο Νίκος Παντίδος αποτελεί από το απόγευμα και επίσημα παρελθόν από την ΠΑΕ Άρης αφήνοντας αιχμές μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Μία εξέλιξη που έγινε εντελώς ξαφνικά καθώς ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση της ΠΑΕ να αποχωρήσει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο Παντίδος μάλιστα είχε το πρωί και συνομιλία με τον προπονητή του Άρη, Λούκας Αλκαράθ, ενώ δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για να ακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα η ανακοίνωση της ΠΑΕ που επισημοποίησε το διαζύγιο.

Κι όσο για την τοποθέτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν: " Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο του Άρη για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο μου…

Φεύγω σαν φίλος… Τους λόγους πρέπει να τους καταλαβαίνετε… Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν και φαίνεται ότι δε γνωρίζουν σε ποια ομάδα βρίσκονται", ήταν το μήνυμα του Παντίδου.

Ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ήταν η εξής: " Μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή για προσωπικούς λόγους (στη σημερινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση, οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά ο 22χρονος αμυντικός ήταν ανένδοτος).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Νίκο Παντίδος για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", με τον Παντίδο να είχε έρθει στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ