ΑΡΗΣ

Πρώτες δοκιμές από Μιλίνκοβιτς

Πρώτες δοκιμές από Μιλίνκοβιτς

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά στο στρατόπεδο του Άρη εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να κάνει τις πρώτες του δοκιμές.

Τις πρώτες του δοκιμές για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας προχώρησε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς καθώς η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά στο στρατόπεδο του Άρη.

Ο Σέρβος τεχνικός παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει λόγω των τραυματισμών θέλει να παρατάξει μια ετοιμοπόλεμη ομάδα παίρνοντας το ρίσκο των επιλογών ποντάροντας στο κίνητρο και στην διάθεση.

Στις τρεις προπονήσεις που απομένουνε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα δείξουν ουσιαστικά τις σκέψεις του 45χρονου προπονητή του Άρη που δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις και όχι μόνο σε ονόματα αλλά και θέσεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει το σύνολό του με διάταξη 4-3-3 με τους Ηρακλή και Τριανταφυλλάκο να έχουνε το προβάδισμα για να αποτελέσουνε το δίδυμο στα αμυντικά χαφ.

Κι όσο για την επιθετική η πρώτη δοκιμή έδειξε εκτός της σίγουρης παρουσίας του Ουντότζι και την διαφαινόμενη απουσία του Αγκάνθο τις άλλες δυο θέσεις να καταλαμβάνουνε οι Μανιάς και Αγγελούδης.

Ενώ όσον αφορά την άμυνα στο κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Έλσνερ και Κύργιας με απόντα τον Πουλίδο που θα είναι μεν στην αποστολή αλλά στον πάγκο και ως δεξί μπακ στην χθεσινή προπόνηση ο Μιλίνκοβιτς χρησιμοποίησε τον Σταυρόπουλο.

Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την προετοιμασία όπου ο νεαρός αγωνίστηκε σε φιλικά και επίσημα μόνο ως δεξί χαφ που είναι και η βασική του θέση.

Δύσκολα όπως όλα δείχνουνε θα μπορέσουνε να δώσουνε το παρών οι Παπαδόπουλος και Τσουμάνης, ο Ιμπέχ θα είναι σίγουρος απών ενώ σήμερα είναι να απολογηθεί ο Μπουζάνης για το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ