ΑΡΗΣ

Στην προπόνηση ο Ηλιάδης

Στην προπόνηση ο Ηλιάδης
Ηλιάδης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ μπήκε από σήμερα ο Άρης με τον πρόεδρό του Δημήτρη Ηλιάδη να δίνει το παρών μία μέρα μετά την συνάντηση που είχε με την ΚΜΑ.

Το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης μία μέρα μετά την συνάντηση που είχε με την ΚΜΑ.

Η παρουσία στο "Δασυγένειο" είχε να κάνει για να στείλει το μήνυμα της διοίκησης, με στόχο την ευρύτερη συσπείρωση στα αποδυτήρια, αλλά και την εγρήγορση όλων εν όψει της σημασίας του συγκεκριμένου ντέρμπι αλλά και της συνέχειας της χρονιάς.

Στις προθέσεις του Ηλιάδη ήταν να πάει όχι μόνο σήμερα στην προπόνηση της ομάδας αλλά και άλλες φορές μέσα στην εβδομάδα. Κι αν σήμερα είχε ένα τετ α τετ με τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας Ζόραν Μιλίνοβιτς προτίθεται στην επίσκεψή του την Πέμπτη ή την Παρασκευή να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Ηλιάδης δεν είχε μόνο συζήτηση με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και τους συνεργάτες του αλλά παρακολούθησε και την προπόνηση έχοντας μία σύντομη κουβέντα με τον εκ των αρχηγών πλέον μετά την παραίτηση του Ρούμπεν Πουλίδο τον Νίκο Αγγελούδη. Σε αυτό του ζήτησε να υπάρχει πάθος, ενέργεια και πίστη για θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Τούμπα από όλους.

Εν τω μεταξύ σε απολογία κλήθηκε για την Πέμπτη ο Ντιν Μπουζάνης για πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο ομογενής τερματοφύλακας χωρίς αυτό να γίνει γνωστό και μέχρι τότε δεν θα πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας σε συνεννόηση μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού τιμ.

Χθες εξάλλου στην τρίωρη συνάντηση του Ηλιάδη με τους τέσσερις εκπροσώπους της ΚΜΑ δύο ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν. Το ένα είχε να κάνει με το άρθρο 99 και το άλλο με την έλευση του επενδυτή με το ένα να συνδέεται ουσιαστικά με το άλλο.

Όπως διατυπώθηκε δια στόματος Ηλιάδη η απόφαση για το άρθρο 99 θα γίνει γνωστή αρκετά νωρίτερα από τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι θετική για την ΠΑΕ Άρης όσον αφορά την υπαγωγή της σε αυτό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ