ΑΡΗΣ

Προτροπές Χατζηνικολάου

Προτροπές Χατζηνικολάου

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη την επομένη της δεύτερης συνεχόμενης ήττας στο ξεκίνημα της προπόνησης τους επισήμανε να κλείσουνε τα αυτιά τους.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Γιάννης Χατζηνικολάου την επομένη της δεύτερης συνεχόμενης ήττας στο ξεκίνημα της προπόνησης τους επισήμανε να κλείσουν τα αυτιά τους.

Με τον τρόπο αυτό ο Σερραίος τεχνικός του Άρη θέλησε πριν ξεκινήσει το προγραμματισμένο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου να τονώσει την ψυχολογία τους.

" Δεν θέλω να επηρεάζεστε απ' αυτά που ακούτε έξω και μακριά από την ομάδα. Θα φτιάξουν τα πράγματα, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πρέπει.

Πιστέψτε στους εαυτούς σας και όλα θα πάνε καλά. Δεν ήρθαν τα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες, θα έρθουν στους επόμενους", φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων.

Για αύριο υπάρχει ρεπό ενώ μεθαύριο Τετάρτη ο Χατζηνικολάου αναμένεται να αναλύσει διεξοδικότερα με τους ποδοσφαιριστές του τα λάθη τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την ΑΕΛ Καλλονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ