ΑΡΗΣ

"Ως αφετηρία την ηρεμία"

"Ως αφετηρία την ηρεμία"
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας μετά τις δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Μία μέρα μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" για την συμπαράστασή του και επισήμανε πως ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε:

" Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την συμπαράστασή του κατά την διάρκεια του άτυχου αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής.

Η συμπαράσταση του κόσμου αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο στην προσπάθεια που επιχειρείται για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και για την αγωνιστική της ανάταση και θα την αξιοποιήσουμε με κάθε τρόπο.

Συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα του κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου του ΑΡΗ και τους διαβεβαιώνουμε όλους ότι η διοίκηση θα επιδείξει τα απαιτούμενα αντανακλαστικά, ώστε η ομάδα μας να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό αγωνιστικά.

Σε τούτες τις στιγμές ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για όλους μας και ορισμένες φορές οδηγεί σε πράξεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΑΡΗ, τα οποία έχουν ως αφετηρία την ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα".

Μία ανακοίνωση που ήρθε εκτός από μία μέρα μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και την πρώτη εντός έδρας από την ΑΕΛ Καλλονής.

Μία ήττα που έφερε τις πρώτες αποδοκιμασίες μετά την επίτευξη του 0-2 από τον Γιόναν Γκαρσία στο 93', ακολούθως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θάνου και εν συνεχεία και στο πρόσωπο των Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα. Και πιο συγκεκριμένα όταν αμφότεροι κατευθύνονταν στην Συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κι ενώ ο Σερραίος τεχνικός στις δηλώσεις του έκανε λόγο για υπομονή και δουλειά επισημαίνοντας νωρίτερα πως: " η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει", σημαντικό ρόλο όσον αφορά το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα παίξει το επόμενο παιχνίδι. Αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ