ΑΡΗΣ

Προτείνουν γενική είσοδος 10 ευρώ στο Βικελίδης

ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Η κίνηση "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ" εξέδωσε ανακοίνωση προτείνοντας φθηνό εισιτήριο στο Βικελίδης για να γεμίσει το γήπεδο. Διαβάστε τι αναφέρουν.

Την ώρα που ο Άρης έχει βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και ανεβαίνει συνεχώς την βαθμολογία, το οικονομικό αδιέξοδο συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον σύλλογο. Μάλιστα χθες (08/02) για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να απέχουν των προπονήσεων δείχνοντας να μην αποδέχονται το χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ για την αποπληρωμή τους.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας, η κίνηση "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ", η οποία είχε διεκδικήσει την ψήφο των μελών της Λέσχης στις προηγούμενες εκλογές της ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση προτείνοντας γενική είσοδο 10 ευρώ στο Βικελίδης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην μακροσκελή τους ανακοίνωση, μεταξύ άλλων αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Με την παρούσα ανακοίνωση καλούμε όλους τους Αρειανούς να γραφτούν και να συμμετέχουν στη Λέσχη συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ και το ζήτημα της αδειοδότησης. Τους καλούμε να γεμίσουν το γήπεδο σε όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια.

Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουμε και να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ. Να δείξουμε ότι εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, ότι εμείς ποτέ δεν θα αφήσουμε την ομάδα. Οι 30.000 της Αθήνας μαζί με τους χιλιάδες άλλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν αρκούν για να γίνει το πρώτο βήμα για την οικονομική σωτηρία της ομάδας. Κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει.

Προτείνουμε για τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης να οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ και να εκδοθούν κουπόνια των 10 ευρώ για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (προαιρετικά) με στόχο την παρουσία τουλάχιστον 20.000 φίλων της ομάδας σε κάθε αγώνα. Παράλληλα, προτείνουμε για κάθε μέλος που ανανεώνει τη συνδρομή του στη Λέσχη, ή εγγράφεται για πρώτη φορά, να χορηγείται ως δώρο η δωρεάν παρουσία του σε έναν αγώνα της ομάδας μας."

Διευκρινίζουν δε ότι "δεν επιδιώκουμε να γίνουμε δεκανίκι της ήδη υπάρχουσας Διοίκησης, την οποία και θεωρούμε αποτυχημένη. Σκοπός μας είναι η σωτηρία του ΑΡΗ μας και μόνο. Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ