ΑΡΗΣ

Δεύτερη μέρα αποχής

Δεύτερη μέρα αποχής
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποφάσισαν να απέχουν των προπονήσεων δείχνοντας να μην αποδέχονται το χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ για την αποπληρωμή τους.

Ούτε και σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή τους.

Αυτό έχει να κάνει με την μη αποδοχή του χρονοδιαγράμματος της διοίκησης της ΠΑΕ στην χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ για την αποπληρωμή τους των χρημάτων που έχουνε λαμβάνειν.

Στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη όπως αναμενόταν δεδομένης της προγραμματισμένης για τις 11:30 σημερινής προπόνησης.

Αφού ενημερώθηκαν από τους Λαζαρίδη, Πρίττα και Φατί για το χθεσινό χρονοδιάγραμμα της διοίκησης της ΠΑΕ και συζήτησαν για περίπου μισή ώρα αποφάσισαν να μην προπονηθούν ούτε και σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζοντας έτσι την αποχή τους.

Πλέον απομένει να φανεί αν θα αλλάξουν την στάση τους μέχρι το απόγευμα με όλα να είναι ανοιχτά και να παραμένουν ρευστά αν και πολύ δύσκολα να κάνουνε πίσω μέχρι αύριο το πρωί όταν και δώσανε πάλι ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ωστόσο και όπως ήταν επόμενο η ενημέρωση της δεύτερης συνεχόμενης ημέρας αποχής εκτός του ότι έφθασε άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στην Αλκμήνης δεν άρεσε σε κανέναν σκορπίζοντας απογοήτευση και προβληματισμό.

Κι αυτό γιατί θεώρησαν πως μετά την χθεσινή συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς - Λαζαρίδη, Πρίττα και Φατί - πως το χρονοδιάγραμμα που τους έδωσαν θα γινότανε αποδεκτό για πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Η κατάσταση δε στην ομάδα του Άρη με την διήμερη αποχή από πλευράς των ποδοσφαιριστών της διατηρεί στην Θεσσαλονίκη τους παράγοντες του Άρη που ήταν να ταξιδέψουν στην Ελβετία για το ραντεβού με την μία από τις δύο εταιρείες επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, το μέλος τυ δ.σ. αυτής, Τάσο Ορφανίδη, και τον εκτελεστικό διευθυντή της, Γιάννη Κόντης.

Ωστόσο τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης δίνουν την δική τους εξήγηση για την καθυστέρηση του συγκεκριμένου ταξιδιού επενδυτικού ενδιαφέροντος στην Ελβετία.


" Εμείς ποτέ δεν προσδιορίσαμε πότε θα γίνει το ταξίδι και κακώς γράφεται και λέγεται καθημερινά κάτι γι’ αυτό το θέμα. Θα υπάρξει ενημέρωση όταν οριστικοποιηθεί κάτι".


Όπως και να έχει πάντως εκείνο που ενδιαφέρει άπαντες στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι η εύρεση λύσης έστω και προσωρινή μέχρι και το σημερινό βράδυ ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ