ΑΡΗΣ

Εις αύριο τα σπουδαία στον Άρη

Εις αύριο τα σπουδαία στον Άρη
INTIME SPORTS

Το πρωί της Τετάρτης (8/2) πρόκειται να γίνει γνωστή η απόφαση των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ή όχι

Στο περιθώριο της προπόνησης της Τετάρτης (8/2) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πρόκειται να ξεκαθαρίσει η στάση των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Για το αν θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή που ξεκίνησαν σήμερα έχοντας ενημερώσει τον Μανουέλ Μασάδο και ακολούθως συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ με μέλη της διοίκησης.

" Σας καταλαβαίνω, είστε επαγγελματίες και έχετε τα αιτήματά σας. Είμαι στο πλευρό σας", ξεκαθάρισε ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη όταν ενημερώθηκε το πρωί για την απόφαση των ποδοσφαιριστών του να μην προπονηθούν.

Κι όσο για την επιθυμία του όπως τους την εξέφρασε ο Μασάδο ήταν: " Εύχομαι να βρεθεί λύση το συντομότερο. Σε ότι με αφορά, δεν έχω κανένα πρόβλημα και κανένα παράπονο από τη συνεργασία μας το διάστημα που είμαστε μαζί. Είμαι δίπλα σας και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Η απόφαση των ποδοσφαιριστών του Άρη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εκτός του ότι αιφνιδίασε τον τεχνικό της ομάδας έφερε πίσω την έναρξη της προετοιμασίας για το προσεχές παιχνίδι.

Για αυτό με τον Εργοτέλη το απόγευμα της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και απομένει να φανεί αν θα ξεκινήσει αύριο. Κάτι που για να γίνει θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Άρη να αποδεχθούν το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής τους από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως στην σημερινή συνάντηση από τους ποδοσφαιριστές του Άρη το παρών έδωσαν οι τρεις αρχηγοί του Άρη – Νίκος Λαζαρίδης, Σάκης Πρίττας και Ρικάρντο Φατί – και από την διοίκηση της ΠΑΕ ο πρόεδρός της, Αθανάσιος Αθανασιάδης, ο εκτελεστικός της διευθυντής, Γιάννης Κόντης, και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσος Ορφανίδης.

Οι τρεις αρχηγοί του Άρη έκαναν ξεκάθαρο στην διοίκηση της ΠΑΕ ότι υπάρχουνε συμπαίκτες τους που έχουνε σοβαρό πρόβλημα ακόμη και επιβίωσης και για αυτό και ζήτησαν να υπάρξει άμεση καταβολή χρημάτων.

Κι αν οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται μέχρι αύριο να κάνουνε γνωστή ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουνε η διοίκηση της ΠΑΕ στην διάρκεια της συνάντησης επικαλέστηκε πως δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη το πρόβλημα με την εφορία.

Ένα πρόβλημα που κρατάει δεσμευμένο ένα ποσό 350.000 ευρώ, ενώ έγινε ακόμη λόγος πως η ΠΑΕ έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα αυτήν την περίοδο και μεταξύ άλλων θίχτηκε και το θέμα με το επενδυτικό ενδιαφέρον.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ