ΑΡΗΣ

Προς προφύλαξη ο Καστίγιο

Προς προφύλαξη ο Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Το πιθανότερο είναι ο Νέρι Καστίγιο να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Πανιώνιο

Ο Νέρι Καστίγιο για μία ακόμη μέρα δεν συμμετείχε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης του Άρη με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη στο μεθαυριανό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Πανιώνιο.

Ο 27χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη είχε υποβληθεί σε αφαίρεση υγρού στο γόνατό του την Τρίτη με αποτέλεσμα αύριο να ξεκαθαρίζει η συμμετοχή του ή όχι κόντρα στους "κυανέρυθρους".

Ο Μανουέλ Μασάδο ωστόσο δεδομένου ότι ο Καστίγιο έχει χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δύσκολα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του και ακόμη πιο δύσκολα στην βασική ενδεκάδα.

Ήδη εξάλλου έχει αρχίσει να δοκιμάζει εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά την κάλυψη του κενού του με τους Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Γιάννη Γιαννιώτα να διεκδικούνε την θέση του διεθνή Μεξικανού.

Ακόμη ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη το πιθανότερο είναι να επαναφέρει τον Μιχάλη Σηφάκη και πάλι κάτω από τα δοκάρια αντί του Μάρκου Βελλίδη αφού εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Μία ποινή που προήλθε μετά από την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στην ανατροπή του Αμπντούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Κατά τα άλλα ο Μασάδο δεν υπολογίζει για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στον Μίσελ που λογικά θα είναι στα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Όπως επίσης στους Μανόλη Παπαστεριανό και Κάρλος Τόχα που κινούνται στους ρυθμούς της αποθεραπείας τους από τους πρόσφατους τραυματισμούς τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ