ΑΡΗΣ

Προς παραμονή ο Ν΄ Λουντούλου

Προς παραμονή ο Ν΄ Λουντούλου
Λουντούλου

Ο Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στον Άρη και τη νέα χρονιά εφόσον η οικογένεια Καλαϊτζίδη πάρει το χρίσμα της επόμενης μέρας του συλλόγου.

Εφόσον η οικογένεια Καλαϊτζίδη πάρει το χρίσμα της επόμενης μέρας του συλλόγου ο Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στον Άρη και τη νέα χρονιά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σε αντίθεση με τον Σιντί Σανιά που προτίμησε να αποχωρήσει, έδειξε καλά αγωνιστικά στοιχεία και με την συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα προσπάθησε να κερδίσει την θέση του.

Για αυτό και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον ενημέρωσε ότι είναι στα πλάνα του για τη νέα χρονιά και εφόσον ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο θα υπάρξει συνάντηση για να επέλθει η συμφωνία.

Εν τω μεταξύ αύριο ολοκληρώνεται η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στον Άρη καθώς για αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Ωστόσο τόσο σήμερα όσο και αύριο αρκετοί θα είναι οι απόντες από το «Δασυγένειο» σήμερα. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι Βάσκο Φερνάντες και Σιντί Σανιά αλλά και ο Στέλιος Νάκας που μετά το πέρας του δανεισμού του θα επιστρέψει στην Skoda Ξάνθη.

Εκτός του Νάκα που ζήτησε και πήρε άδεια για τον λόγο αυτό άδεια έχουνε πάρει και άλλοι δύο. Οι Μάουρο Πόι και Νίκος Λιόλιος για οικογενειακούς λόγους για αυτό και θα απουσιάσουνε από τις δύο εναπομείναντες προπονήσεις. Αμφότεροι περιμένουνε τις εξελίξεις όντας έτοιμοι να επιστρέψουνε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ