ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Να συνεχίσουμε το σερί"

Πρόμπιερζ: "Να συνεχίσουμε το σερί"

Να συνεχιστεί το αήττητο σερί του Άρη και το 2012 επιθυμεί ο προπονητής των "κιτρίνων", Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Με το δεξί θα επιδιώξει να ξεκινήσει ο Άρης στο 2012 αύριο (04/01, 15.00) στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη θέλει την κατάκτηση του τρίποντου της νίκης στο νησί των Φαιάκων ώστε η ομάδα του να επεκτείνει το υπάρχον μικρό όπως το χαρακτήρισε νικηφόρο σερί της.

" Γνωρίζουμε ότι η Κέρκυρα είναι πολύ δυνατή στην έδρας της. Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να την υποτιμήσουμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό το μικρό σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων, κερδίζοντας και εκεί!", τόνισε για το αυριανό παιχνίδι ο Πρόμπιερζ σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στην συνέχεια και στο γεγονός ότι οι δύο τελευταίες νίκες επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος που ισοδυναμούσε με πρόκριση στους 16 του θεσμού και επί της Δόξας Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδη" τόνισε: " Είναι σημαντικό στοιχείο για την ομάδα να έχει καλή ψυχολογία. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε κάποια παιχνίδια και είναι βασικό να πηγαίνεις να παίζεις με καλή ψυχολογία".

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με ένα χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με το ταξίδι για την Κέρκυρα να γίνεται οδικώς ελλείψει αεροπορικής σύνδεσης στην διάρκεια της σημερινής ημέρας με το νησί των Φαιάκων από την Θεσσαλονίκη.

Κάτι που σημαίνει πως η αποστολή του Άρη φτάνοντας στην Ηγουμενίτσα θα επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής το οποίο και θα την μεταφέρει στην απέναντι όχθη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ