ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Κέρδισαν κι αυτοί που δεν έπαιξαν"

Πρόμπιερζ: "Κέρδισαν κι αυτοί που δεν έπαιξαν"
INTIME SPORTS

Στην καρδιά και την καλή οργάνωση στάθηκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σχετικά με τη νίκη στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ δεν ξέχασε τον Γιαννιώτα, όσους δεν αγωνίστηκαν και το τμήμα σκάουτινγκ.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ, εξέφρασε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μιλώντας για την καλή προετοιμασία που έγινε, αλλά και το εξαιρετικό σκάουτινγκ.

Ο προπονητής του Άρη, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιαννιώτα, ενώ τόνισε πως και άλλοι νέοι θα πάρουν ευκαιρίες. Αναλυτικά:

"Προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε εναντίον ενός δυνατού αντιπάλου όπως είναι ο ΟΦΗ, ειδικά στις στημένες φάσεις και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια γιατί η ομάδα έδειξε καρδιά και καλή οργάνωση στο παιχνίδι της.

Το σημαντικότερο είναι ότι σαν ομάδα δείξαμε ότι μπορούμε να χτίσουμε πολλά, αλλά όσον αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας. Θα χαρούμε τις επόμενες δύο ημέρες τη νίκη μας στην Κρήτη και θα ξεκινήσουμε μετά τη δουλειά μας για τον επόμενο αγώνα, με τον Πανιώνιο.

Είναι ένα βήμα αυτό που κάναμε, όχι κάτι παραπάνω. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε το παιχνίδι.

Όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αδικίες. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ επικίνδυνος στην έδρα του, παρακολουθήσαμε τους αγώνες του εντός έδρας και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε πολύ καλά γι' αυτό το παιχνίδι. Το πετύχαμε σε πολύ καλό βαθμό.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το σκάουτινγκ της ομάδας που μας επεσήμανε συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία βρήκαμε μπροστά μας. Κερδίσαμε όλοι σαν ομάδα, μαζί και οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν γιατί δούλεψαν σκληρά στην προπόνηση όλη τη βδομάδα".

Σε ερώτηση για την επιλογή Γιαννιώτα απάντησε: "Κατά την διάρκεια της βδομάδας έλειπε δύο μέρες με την εθνική ομάδα. Διέκρινα ότι είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει πολλά να διορθώσει ακόμα. Είναι νέος, αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα και προσπαθεί να κάνει αυτά που του λέω μέσα στο γήπεδο.

Έχω δει ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί που έχουν ποιότητα και θα πάρουν ευκαιρίες στο μέλλον. Χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα, αυτό να το καταλάβουν όλοι. Ο Γιαννιώτας δουλεύει πάρα πολύ και χαίρομαι πολύ γι' αυτόν. Είναι μια δικαίωση και για τον ίδιο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ