ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Είμαι εδώ και συνεχίζω"

Πρόμπιερζ: "Είμαι εδώ και συνεχίζω"
INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ξεκαθάρισε στους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2012 ότι παραμένει στον Άρη.

Τέλος στην φημολογία περί απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη έβαλε στην διάρκεια της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην πρώτη προπόνηση του 2012.

Στα όσα είχε να τους πει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ήταν πως: «Είμαι εδώ και συνεχίζω» με αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει με τον Σάκη Πρίττα ακόμη και αύριο να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη που ελέω του παιχνιδιού της Τετάρτης (04/01, 15:00) στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα έκαναν προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2012 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου άκουσαν σήμερα τον 39χρονο Πολωνό τεχνικό να αναφέρεται στον ίδιο αλλά και την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

«Ξέρω ότι έχετε κάνει αρκετή υπομονή και ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πραγματικά σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε αλλά έχω πάρει τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι σύντομα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόμπιερζ στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Για να σταθεί αμέσως μετά στην δουλειά που θα πρέπει να συνεχιστεί να γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο λέγοντας: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά γιατί έχουμε ένα καθοριστικό διάστημα με αγώνες που θα κρίνουν την πορεία μας. Θέλω να προσπαθήσετε πρώτα για τον κόσμο και μετά για τους εαυτούς σας».

Τέλος ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στο θέμα που αφορούσε τον ίδιο με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την κουβέντα που έκανε την Παρασκευή με την διοίκηση της ΠΑΕ υποστηρίζοντας: «Έκανα μια συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας στην οποία ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ και συνεχίζω μαζί σας τη δουλειά που έχουν ξεκινήσει».

Μία ομιλία του Πρόμπιερζ που πριν την έναρξή της περιλάμβανε ευχές για την αλλαγή του έτους και ο επίλογός της όπως είναι φανερό έκανε ξεκάθαρο το στίγμα του 39χρονου Πολωνού τεχνικού. Πως συνεχίζει το έργο που έχει ξεκινήσει για την υλοποίηση των φετινών στόχων του Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα αύριο πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σάκη Πρίττα και την παραμονή του ή όχι στο ρόστερ του Άρη. Το πιθανότερο είναι στην αυριανή συνάντηση του εκπροσώπου του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, με την διοίκηση της ΠΑΕ στα γραφεία της να λυθεί το συμβόλαιο του 32χρονου έμπειρου διεθνή μέσου αφού ο Πρόμπιερζ δείχνει να επιμένει να μην τον υπολογίζει.

Το συμβόλαιο του Πρίττα με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όλα έδειχναν προ της έλευσης του 39χρονου Πολωνού τεχνικού πως είχανε ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την σύναψη νέου. Κάτι όμως που πολύ δύσκολα να γίνει αφού ο Πρόμπιερζ δεν επιθυμεί την παρουσία του Πρίττα κάτι που φάνηκε από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του όταν και προπονείται είτε μόνος του είτε με το δεύτερο γκρουπ.

Ακολούθως αυτό που θα απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το τι μέλλει γενέσθαι και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του Άρη. Τους Νέρι Καστίγιο, Μανόλη Παπαστεριανό και τον Ισπανό Κριστιάν Πορτίγια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ