ΑΡΗΣ

Πιάνει δουλειά η επιτροπή

Πιάνει δουλειά η επιτροπή
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει την πενταμελή επιτροπή διαφάνειας που είχε συστήσει την περασμένη Παρασκευή η Κοινωνία Μελών Άρη να πιάνει δουλειά με σκοπό τον έλεγχο των χρήσεων από το 2004 έως και σήμερα.

Από σήμερα είναι να πιάσει δουλειά η πενταμελής επιτροπή διαφάνειας που είχε συστήσει την περασμένη Παρασκευή η Κοινωνία Μελών Άρη με σκοπό να ελέγξει τις χρήσεις από το 2004 έως και σήμερα.

Σκοπός της λογικής αυτής έχει να κάνει με το να δοθεί απάντηση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Άρης και ΑΡΗΣ Εμπορική την τελευταία οχταετία.

Συγκεκριμένα η πενταμελής επιτροπή που είχε οριστεί από την Κοινωνία Μελών Άρη αποτελείται από τον πρόεδρο της ΚΜΑ Άγγελο Γρόλλιο, τον πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής Βασίλη Μπάμπη, τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής των πρόσφατων εκλογών της ΚΜΑ Παναγιώτη Μαστροθύμιο καθώς και δύο μέλη του Σωματείου που θα επιλέξουν οι ίδιοι που θα οριστούν μέχρι σήμερα.

Σκοπός της επιτροπής αυτής, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΜΑ είναι: "Να κληθούν άμεσα με κάθε σύννομο μέσο να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΑΡΗΣ Εμπορική τα μέλη του Σωματείου που διετέλεσαν μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια ή στελέχη σε θέσεις ευθύνης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της ΑΡΗΣ Εμπορική και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ από το 2004 έως και σήμερα".

Σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενό της: "Η επιτροπή θα έχει τη διακριτική ευχέρεια να καλεί εγγράφως και αποδεδειγμένα το κάθε μέλος σε ώρα και μέρα που θα ορίζει η ίδια. Η μη προσέλευση μέλους μετά από τρεις διαδοχικές προσκλήσεις αποτελεί αυτομάτως και λόγο διαγραφής του από το μητρώο μελών του Σωματείου. Η διορισθείσα επιτροπή μπορεί να καλέσει κι άλλα μέλη κατά την κρίση της".

Κι όσο για το χρονοδιάγραμμα του ελέγχου της πενταμελής επιτροπής είναι ο έλεγχος να έχει ολοκληρωθεί πριν το πέρας του οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου που θα γίνει παράλληλα από ανεξάρτητη επιτροπή.

Εν τω μεταξύ κι ενώ η αποστολή του Άρη επέστρεψε στις 12:00 στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα μετά το χθεσινό 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα δικαστήρια της ΕΠΟ είναι να βρεθεί και σήμερα ο Χρήστος Γρόλλιος.

Η παρουσία του μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ και νομικού εκπροσώπου του ΑΣ Άρης έχει να κάνει με την ανοιχτή υπόθεση με τον Χρήστο Αραβίδη με τον πρώην παίκτη του Άρη και νυν του Πανιωνίου να διεκδικεί το ποσό των 55.000 ευρώ που του οφείλεται από την προπέρσινη σεζόν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ