ΑΡΗΣ

Ουντότζι: "Χρειάζομαι χρόνο"

Ουντότζι: "Χρειάζομαι χρόνο"

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου χαρακτήρισε τους Ουντότζι και Αγκάνθο βαρόμετρα για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά το φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες με τον Νιγηριανό να τόνισε πως θέλει τον χρόνο του.

Ο Σαλόζε Ουντότζι μπορεί να πέτυχε χατ τρικ στην νίκη του Άρη με 1-3 στο φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών εντούτοις μετά την λήξη έμεινε προσγειωμένος τονίζοντας πως αν και νιώθει καλά θέλει τον χρόνο του.

Ο Νιγηριανός διέκρινε δυναμική, ποιότητα και διάθεση στον Άρη ενώ ο τεχνικός του Γιάννης Χατζηνικολάου τον χαρακτήρισε βαρόμετρο μαζί με τον Αγκάνθο για την ομάδα του.

"Νιώθω καλά, είμαστε εντάξει. Ελπίζω να γίνω καλύτερος και να μάθω τους συμπαίκτες μου, χρειάζομαι χρόνο για να μάθω την ομάδα. Θα χρειαστώ αρκετές προπονήσεις για να έχω ανάλογη απόδοση", τόνισε επί προσωπικού ο Ουντότζι μετά το τέλος του φιλικού με τον Εθνικό Γαζώρου και το χατ τρικ που είχε σημειώσει.

Αναφερόμενος δε στον Άρη είπε: "Υπάρχει δυναμική και ποιότητα, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά στα επίσημα παιχνίδια. Τα περισσότερα παιδιά μπορεί να μην έχουν εμπειρία, αλλά σημασία έχει η διάθεση σε αυτά τα παιχνίδια και να γίνει η ομάδα καλύτερη, ώστε να το βγάλει στα επίσημα παιχνίδια".

Κι όσο για τον Δημήτρη Σουνά δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος, σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου, ακούω τι μου λέει ο προπονητής και προσπαθώ να δώσω ότι καλύτερο", ενώ όταν ρωτήθηκε για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται απάντησε: "Μακάρι να παίζω πίσω από τον σέντερ φορ".

Ενώ για την παρουσία του Ουντότζι είπε: "Μας έχει δώσει βοήθεια και φάνηκε από το πρώτο φιλικό. Είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ να μάθω πράγματα και από αυτόν και από τον Αγκάνθο και από τα άλλα παιδιά…", ενώ τέλος για το φιλικό με τη Ρόμα επισήμανε: "Σε τέτοια φιλικά δεν συμμετέχεις συχνά. Θα προετοιμαστούμε και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ