ΑΡΗΣ

Όχι Μανιά σε Ναϊμέγκεν

Όχι Μανιά σε Ναϊμέγκεν
Μανιάς INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μανιάς με την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στον Άρη αρνήθηκε και την ολλανδική Ναϊμέγκεν.

Με την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στον Άρη ο Μιχάλης Μανιάς αρνήθηκε και την ολλανδική Ναϊμέγκεν.

Η ολλανδική ομάδα μάλιστα του είχε στείλει και αεροπορικά εισιτήρια για να πάει να υπογράψει το συμβόλαιό του κάτι όμως που δεν το έκανε και θα το κάνει αύριο για λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μανιάς μετά την υπογραφή του συμβολαίου θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του και θα συναντήσει και πάλι μετά τον Απόλλων Σμύρνης τον Μιχάλη Κύργια.

Μετά την απόκτηση του Μανιά σειρά παίρνει για την ΠΑΕ Άρης αυτή του 23χρονου ομογενή τερματοφύλακα από την Αυστραλία Ντιν Μπουζάνης που έχει συμφωνήσει προφορικά και απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό του για να επικυρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Η απόκτηση του Μπουζάνη θεωρείται θέμα χρόνου ενώ δεν αποκλείεται από την ελληνική αγορά να γίνει κίνηση για τον πρώην μέσο της Καλλιθέας τον Νίκο Καλτσά όπως και μπακ με τελευταίο σταθμό επίσης το πρωτάθλημα της Football League και σύντομο πέρασμα από την Super League.

Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκαν οι τρεις πρώτοι αντίπαλοι στα φιλικά του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο επί βουλγαρικού εδάφους στο διάστημα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ο Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα με αντιπάλους τις Πιρίν (10/07, 18:30) στο Πράβετς, Λίτεξ Λόβετς (13/07, 19:00) στο Λόβετς και Μπότεφ Βράτσα (16/07, 18:00) στο Πράβετς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ