ΑΡΗΣ

Οριστικά με Λίτεξ Λόβετς το Σάββατο

Οριστικά με Λίτεξ Λόβετς το Σάββατο
INTIME SPORTS

Η αναβολή της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League καιτου ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Άρη έφερε την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού γιατην ομάδα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο με την Λίτεξ Λόβετς.

Φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λίτεξ Λόβετςπρόκειται να δώσει ο Άρης το Σάββατο (25/02, 15:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετην είσοδο να είναι ελεύθερη για τους θεατές.

Ένα φιλικό που κλείστηκε με αφορμή την αναβολή της 23ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και του ντέρμπι με την ΑΕΚ για το σύνολο του Μανουέλ Μασάδο.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη ήταν επόμενο να μην ήθελε η ομάδα του να μείνει χωρίς παιχνίδι και για τον λόγο επιλέχθηκε η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.

Στα συν της επιλογής της το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες η ομάδα του Χρίστο Στόιτσκοφ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για προετοιμασία με την πρώτη επαφή να έγινε χθες και την οριστικοποίηση της προφορικής συμφωνίας να επήλθε σήμερα με την ανακοίνωση και της ΠΑΕ Άρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι τραυματίες Νέρι Καστίγιο, Νοέ Ακόστα, Γιάννης Γιαννιώτας και ο Μίσελ Γκαρμπίνι με την αναβολή της23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σαββατοκύριακο να αποτελεί σύμμαχο και για τους τέσσερις.

Καστίγιο και Ακόστα έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να μείνουν συνολικά 7-10 μέρες εκτός δράσης όπως και ο Γιαννιώτας που έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική ενώ ο Μίσελ ταλαιπωρείται από χθες από ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ