ΑΡΗΣ

Όλα ανοιχτά για Μιχαλήτσο

Όλα ανοιχτά για Μιχαλήτσο
Μιχαλήτσος INTIME SPORTS

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η 2,5 ωρών συνάντηση του Γιάννη Μιχαλήτσου με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το μέλλον του στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Γιάννη Μιχαλήτσου στην τεχνική ηγεσία του Άρη αφού η 2,5 ωρών συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν αποκλείεται ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες. Ακόμη και μέχρι το βράδυ αλλιώς αύριο όπου η ομάδα του Άρη έχει ρεπό.

Στην διάρκεια της συνάντησης ο Μιχαλήτσος εξέφρασε τα παράπονα του για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα από μερίδα του κόσμου θεωρώντας όπως τόνισε τον εαυτό του αδικημένο.

Μεταξύ άλλων ο 56χρονος τεχνικός δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει θέτοντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την παραίτησή του στην διάθεσή τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια απόφαση, όλα να παραμένουνε ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του στην άκρη του πάγκου του Άρη ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να αποτελέσει η στήριξη που τυγχάνει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μεταξύ άλλων οι διοικούντες του Άρη διστάζουνε να πάρουνε το ρίσκο επιλογής ενός ξένου τεχνικού την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια έτοιμη λύση από την ελληνική αγορά αφού η περίπτωση του Τάκη Λεμονή δεν προχώρησε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή ημέρα περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με όσους αγωνίστηκαν στην χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το μοναδικό πρόβλημα είχε να κάνει με τον Νίκο Ψυχογιό που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλό του και για αυτό θα κάνει υπέρηχο χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ ο Νταβίντ Αγκάνθο βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών του στα επόμενα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό (24/02, 19:30) και Βέροια (04/03, 19:30) μετά τις εφτά κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ